13
Aug
2011

The Change-Up – Dacă aş fi… TU?

Vineri seară am fost la The Change-Up, film care va fi intra în cinematografe din 19 august. De mult n-am mai văzut o comedie tare ca aceasta. Am râs cu poftă pe durata întregului film. Intriga filmului este puţin SF, dar ne aduce aminte de proverbul – ” Ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să se îndeplinească!”.

Ryan Reynolds şi Jason Bateman sunt starurile comediei DACĂ AŞ FI… TU? (The Change-Up), regizată de David Dobkin (Wedding Crashers), după un scenariu de Jon Lucas & Scott Moore (The Hangover), filmul fiind produs de Neal Moritz (Fast & Furious, Click). Este un film care ia povestea clasică a unui schimb de corpuri, o leagă straşnic şi o aruncă de pe stâncă, pentru a ne oferi o comedie originală şi o perspectivă cu totul proaspătă.

Mitch (Reynolds) şi Dave (Bateman) au crescut împreună şi erau de nedespărţit, dar, de nişte ani buni viaţa i-a dus pe căi separate. În timp ce Dave este un avocat epuizat de muncă, de soţie şi de cei trei copii, Mitch e celibatar, mai mult fără job, şi complet nematurizat, căruia nu i-a plăcut niciodată să-şi asume vreo responsabilitate.

După ce ies la o băută într-o seară, Mitch şi Dave au parte de experienţa vieţii lor: a doua zi se trezesc că au făcut schimb de… corpuri! Mitch e acum Dave, iar Dave e Mitch. Să tot aibă de ce să se sperie de moarte şi noi să râdem!

The Change Up – Official Trailer [HD]

I-am dat nota 8 şi recomand să-l vedeţi în cinematografe.

You may also like

Misiune: Imposibilă – Protocolul Fantomă (guest post)
Aventurile lui Tintin – Secretul Licornului​! (concurs)
Midnight in Paris (2011)
The Hangover 2

1 Response

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Am ales … HTC Sensation

După multă bătaie de cap, am ales smartphonul - HTC Sensation. Nu credeam că-mi va fi aşa de greu să...

Închide