31
Oct
2010

The Social Network – 1 milion de $ sau 1 miliard de $?

Cate idei de business pe online ati avut in ultimele 24 de ore? Si in ce stadiu sunt? Bun, am inteles – nu e timp. Sa trecem mai departe…

The Social Network prezinta bazele unui proiect care valoreaza, in prezent, peste 25 de miliarde de dolari. Vorbim aici de cea mai mare retea sociala din lume – Facebook. Si n-am sa va spun eu povestea – va invit sa mergeti la film si sa o descoperiti singuri (asta daca sunteti interesati si pasionati de antreprenoriat, dar sa intelegeti si faza cu „1 milion de $ sau 1 miliard de $?”).

Dar urmarind filmul, o sa intelegeti ca nimic nu este simplu si totul se cladeste cu multe nopti nedormite, bani, nervi, totul intre agonie si extaz. Va trebuie mult curaj, tupeu, ambitie si multa bere ca sa porniti la drum, fara o destinatie precisa. Iar totul este declansat de o puternica traire emotionala personala. Sunt convins ca fondatorul Mark Zuckerberg nu stia unde va ajunge cu TheFacebook, cum nu stie nici azi ce este Facebook (urmariti filmul ca sa intelegeti) si cum se va dezvolta. Insa cu totii stim ca este cool, trendi, modern si ne mananca tot timpul.

You may also like

Terminator / Matrix film Hybrid
Tron 1982 vs. Tron 2010
Daca n-ai facebook – NU EXISTI
Prince of Persia: The Sands of Time (Video)

2 Responses

  1. Pingback : Facebook. The Social Network - o prostie de film - video ~ Anti Plicti Blog

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Din online – octombrie 2010

- Tu ne dai idei, noi te premiem (concurs) - marca Laptop News - Sugestii, reclamatii, idei si feedback -...

ĂŽnchide