Top 3 laptop-uri multimedia

Va prezint 3 laptop-uri multimedia testate de mine si care m-au impresionat si mi-au placut.

Pe locul 3 se afla Sony Vaio VPC-EB1S1E/WI. Acest model se bucura de o configuratie buna, stabila si echilibrata, totul la un pret de aproximativ 3700 lei. Insa pentru a ajunge la acest pret, Sony Vaio a scazut putin din calitatea materialelor. Se pare ca in prezent acest model nu se mai comercializeaza, insa foarte asemanator ca si configuratie este Sony Vaio VPC-EB2Z1E/BQ.

Pe locul 2 se afla Lenovo IdeaPad Y560. Modelul acesta m-a impresionat prin design, carcasa neagra are insertii rosii si un finisaj mat, iar capacul este acoperit cu imprimeuri speciale. Y560 este echipat si cu SlideNav – un meniu sensibil la atingere, localizat deasupra tastaturii. De mentionat faptul ca nu are tastatura numerica.

Pe locul 1, deocamdata, este ocupat de noul Asus N53Jn. Laptop-ul face parte din cea de-a treia generatie a seriei Asus N. Această familie de notebook-uri multimedia se remarca printr-un sunet de calitate superioara, datorita sistemului audio Bang & Olufsen ICEpower, un design elegant, datorita carcasei metalice, si performante multimedia deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *