15
Iul
2010

Top 3 laptop-uri multimedia

Va prezint 3 laptop-uri multimedia testate de mine si care m-au impresionat si mi-au placut.

Pe locul 3 se afla Sony Vaio VPC-EB1S1E/WI. Acest model se bucura de o configuratie buna, stabila si echilibrata, totul la un pret de aproximativ 3700 lei. Insa pentru a ajunge la acest pret, Sony Vaio a scazut putin din calitatea materialelor. Se pare ca in prezent acest model nu se mai comercializeaza, insa foarte asemanator ca si configuratie este Sony Vaio VPC-EB2Z1E/BQ.

Pe locul 2 se afla Lenovo IdeaPad Y560. Modelul acesta m-a impresionat prin design, carcasa neagra are insertii rosii si un finisaj mat, iar capacul este acoperit cu imprimeuri speciale. Y560 este echipat si cu SlideNav – un meniu sensibil la atingere, localizat deasupra tastaturii. De mentionat faptul ca nu are tastatura numerica.

Pe locul 1, deocamdata, este ocupat de noul Asus N53Jn. Laptop-ul face parte din cea de-a treia generatie a seriei Asus N. Această familie de notebook-uri multimedia se remarca printr-un sunet de calitate superioara, datorita sistemului audio Bang & Olufsen ICEpower, un design elegant, datorita carcasei metalice, si performante multimedia deosebite.

You may also like

Examen de la ASUS Romania şi Laptop News
Ce am testat in octombrie 2010
Asus NX90 in Romania

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
The Blue Room

Teatrul Arca va invita la o comedie interzisa celor sub 15 ani...

Închide