18
Mar
2012

Top 5 seriale preferate

Muncim cu drag şi spor, dar trebuie să mai luăm şi pauze. Puţinul timp liber îl împart între pasiuni şi relaxare. Sunt momente când vreau doar să lenevesc şi sunt momente când vreau să mă relaxez prin muncă. Una din pasiuni este „filmul”. Nu sunt mare critic, dar am momente când îmi place să urmăresc un film bun sau un serial interesant din punctul meu de vedere. Aşa că mai jos aveţi cele 5 mari seriale preferate şi pe care le recomand.

1. Two And a Half Men – serialul pe care l-am văzut şi revăzut şi încă nu m-am săturat. Nu pot spune că este cel mai tare serial de comedie, dar este cel mai relaxant şi-l pot poziţiona pe prima treaptă a podiumului. Nu cred că mai are nevoie de descriere. Bine, pentru mine Two And a Half Men înseamnă sezoanele 1-8.

2. Pan Am – un serial descoperit recent şi-i mulţumesc Andreei pentru recomandare. Acţiunea se desfăşoară în anii `60 şi totul este legat de echipajul unei aeronave Pan American World Airways. Eu fiind pasionat şi de avioane, vă puteţi da seama de ce m-a cucerit serialul aşa rapid. Pentru doritori, pot spune că are multe momente de romantism, dar şi de spionaj. Serialul are 1 sezon de 14 episoade şi nu avem certitudinea că va continua.

3. The Mentalist – serialul care m-a fascinat şi m-a făcut să-mi pun câteva întrebări despre puterile oamenilor. Încă mai caut răspunsuri:). Patrick Jane este detectiv şi consultant la Biroul de Investigaţii din California (CBI). El reuşeşte să rezolve multe cazuri de crimă cu ajutorul talentului de mentalist şi atenţia la detalii. Serialul se află la sezonul 4, iar următorul episod este programat pentru 30 martie.

4. Nikita – un serial lansat în 9 septembrie 2010 şi inspirat din mai multe filme difuzate în anii `90. Se află la al doilea sezon şi acţiunea continuă. Cine-şi mai aduce aminte din trecut (a se vedea serialul La Femme Nikita), personajul principal este o femeie care a evadat dintr-un program secret al guvernului. Duce o bătălie pentru a distruge acest sistem şi pentru a salva câteva persoane dragi. Serialul este plin de acţiune, suspans, romantism, ficţiune…cam tot ce trebuie!:)

5. Knight Rider 2 – o continuare a seriei Knight Rider, un film ce mi-a marcat copilăria. Cred că vă mai aduceţi aminte de maşina vorbitoare KITT. În seria din 2008, maşina KITT este un Ford Mustang Shelby GT500. Serialul are un sezon de 18 episoade. Încă nu se ştie dacă va mai continua.

Nu vă pun link-uri spre seriale. Tu alegi cum faceţi rost de ele:). Aştept recomandări de noi seriale interesante, de povesti din partea ta şi chiar vreau să-mi spui un top 5 seriale preferate:).

You may also like

Ce seriale urmaresti ?!
O lume nebună 2-17 – Cu iz politic
În mintea Ericăi & Clara Sheller – pe Hallmark Channel
Seriale gratis

3 Responses

  1. stiu ca gusturile nu se discuta, dar nu vad in topul tau Prison Break. mie mi se pare un serial „pentru mase„ genial. cand spun ca e pentru mase, nu ma refer la el ca fiind superficial. vreau, de fapt, sa spun ca se adreseaza unui public cat mai larg.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cristian Gog – mentalist – Românii au Talent

Încep cu definiţia mentalistului: "Mentalismul este o categorie a iluzionismului care imită citirea gândurilor, predicția, controlul minții, telepatia, telechinezia, percepția...

Închide