4
Oct
2009

Topul celor mai bine plătite joburi de acasă

Conform unui articol de pe money.ro, cei mai bine plătiţi profesionişti care au biroul acasă sunt web-designerii, traducătorii, contabilii şi editorii.

Lucrul de acasă poate aduce mai mulţi bani în perioada de criză decât munca de la birou. Unele firme preferă să lucreze pe anumite proiecte cu freelanceri, mai ieftini decât agenţiile specializate, sau cu angajaţi care nu atrag şi cheltuieli cu chiria. Cel mai bine plătiţi profesionişti care au biroul acasă sunt web-designerii, traducătorii, contabilii şi editorii.

Sunt avantaje şi dezavantaje să lucrezi de acasă. Sunt oameni care sunt pregătiţi pentu acest stil de viaţă, dar mulţi nu sunt şi merg pe ideea că jobul e job şi casa e casă. Cineva trebuie să lucreze şi aşa. Deci nu săriţi toţi să deveniţi freelanceri pentru că riscurile sunt foarte mari.

Dacă aveţi un job, e bine să trageţi de el acum în plină criză. Vă asigură stabilitatea financiară şi linişte, chiar dacă v-au tăiat din salariu. Că sunt mulţi sau puţini bani, e bine să vă bucuraţi de ei pentru că îi luaţi, nu-i daţi. Spor la muncă şi nu vă grabiţi în a lua decizii când vine vorba de voi. Cântăriţi plusurile şi minusurile, analizaţi situaţiile şi apoi luaşi deciziile. Succes!

You may also like

Nu există: nu pot…
Antreprenoriat şi etică
Cum se fac angajările…
Seful perfect?

3 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
În mintea Ericăi & Clara Sheller – pe Hallmark Channel

"În mintea Ericăi & Clara Sheller" sunt 2 seriale ce au debutat, saptamana trecuta, pe Hallmark Channel. Sincer, pe mine...

Închide