23
Ian
2009

Trafic.ro nu mai este gratuit

Zoso ne anunta ca trafic.ro va percepe o taxa de 10 EUR/an, platibili prin SMS (mobilpay.ro). Deocamdata se testeaza terenul.

Eu sunt deacord sa platesc serviciile trafic.ro, dar oare ei sunt deacord sa-si creasca standardele de calitate? Sper sa dispara anumite nereguli in monitorizarea traficului, blaturile si sa functioneze. Nu de putine ori, trafic.ro a avut probleme. Calitativ vorbind, oare se va ridica la nivelul lui SATI?

Se pot inscrie siteurile noi, dar ca sa vezi statisticile trebuie sa confirmi plata.

Update:
Buna ziua,
Taxa de 10euro/an se aplica fiecarui site nou pe care il inscrieti in trafic.ro.
Va multumim ca folositi serviciile trafic.ro,
Mirela MOGOS – Customer Support

(marian)

You may also like

Daca n-ai facebook – NU EXISTI
Site-urile de eCommerce in crestere in trafic
Webstock 2010 – un online tanar
Din online…

17 Responses

 1. Eu platesc, dar vreau sa stiu pentru ce platesc, ca pana acum nu prea m-a dat pe spate serviciul trafic.ro. Multe erori si probleme de functionalitate.

 2. Cred că este o masură de criză. Cu cât au mai multe site-uri de monitorizat cresc costurile lor. Așa câștigă de doua ori: prin taxă și prin reducerea costurilor, dacă vor pleca mulți.

 3. trafic si activesoft = sucks

  sa mai dau 10eur si sa fiu furat? sa ne lase cu vrajeli din astea

  exista mai multe situri care iti ofera gratis ceea ce iti ofera si trafic.ro

 4. Tind sa cred ca foarte multi „abonati” la trafic.ro vor renunta la serviciile lui, pentru ca li se va parea ideea deplasata. Macar daca ar exista o calitate mai buna, dar asa…

 5. In primul rand trafic.ro de la un timp a inceput sa aiba mari probleme in ceea ce priveste contorizarea, dar vedem ca din zi in zi numarul celor care se inscriu pe trafic creste, eu zic ca in acesta perioada e si normal sa puna acesta taxa, oricum mi se pare foarte exagerata!

 6. cand o sa fie trafic.ro la fel bun ca si google analytics atunci sa ceara 1euro pana atunci sa isi vada de treaba.nici macar nu sunt in stare sa iti contorizeze traficul real deci eu clar nu o sa dau 10e pt trafic.ro.

 7. As da 10euro/an pentru o monitorizare pe care sa ma pot baza nu sa vad niste statistici complet diferite intre gtop/trafic.ro/google analitics …

  De asemenea nu platesc pentru a vedea un site plin de reclame.

  Toate serviciile romanesti s-au cam dus pe apa sambetei si chiar nu stiu vre-un scrip de monitorizare pe care sa ma pot baza, e bun cat e gratis dar sa platesc pentru un serviciu slabutz nu prea se merita.

  UPDATE: Daca se plateste doar pt site-urile noi e clar .. nu o sa mai inscriu nici un site la ei pana nu ma confing ca au servicii de calitate care merita cumparate.

 8. Cristi eu consider ca Gtop e cel mai varza serviciu de monitorizare. Imi place insa WTA:). Cred ca va fi viitorul site de monitorizare gratuita:)

 9. Pingback : Trafic.ro membru WAA - Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Reclame – Coca Cola Zero

Am observat de cateva zile o reclama la Coca Cola Zero cu 2 limbi si un ochi. Sincer, imi cam...

Închide