12
Feb
2009

Trafic.ro si transformarea

De azi, trafic.ro are un nou layout. Dupa 8 ani de zile, s-au gandit si ei sa faca un pas spre web 2.0.

Trafic.ro anunta intr-un comunicat ca devin mai buni. Utilizatorii acestui serviciu, de monitorizare al traficului online, se pot bucura de o statistica mult mai exacta. Vor avea la dispozitie cinci modalitati de afisare a clasamentului site-urilor bazat pe auditarea Real-Time, pe ultimele 7 zile si actualizat la ora, cat si despre 4 noi moduri de vizualizare, bazate pe indicatorii temporali – Ora, Zi, Saptamana respectiv Luna calendaristica. Pe langa toate acestea, mai sunt si alte functii care ne vor ajuta sa aflam statisticile mult mai usor si sa navigam mai repede prin site.

Dupa cum bine stiti Trafic.ro este membru WAA (Web Analytics Association).

Sa speram ca va fi mai bine si ne vor convinge sa platim acei 10 EUR/an pentru fiecare site inscris in trafic.ro

You may also like

Site-urile de eCommerce in crestere in trafic
Studii demografice – noiembrie 2009 – sorin.rusi.ro
Trafic.ro membru WAA
Trafic.ro nu mai este gratuit

2 Responses

  1. la ce e buna contorizarea real time daca overall ei nu sunt inca precisi e diferenta de 5-10% fata de numarul de vizitatori din anaylitics. Trebuiau sa-si imbunateasca intai scriptul, apoi designul, apoi sa dea newslettere si sa puna taxa aia stupida. Eu o sa raman la solutia de la Google pentru ca sunt mult mai buni decat un Trafic.ro innoit si totusi ramas in urma. La partea de vizualizare a statisticilor pe un site in parte cred ca mai au mult de lucru dar nu au mai avut rabdare sa rezolve si chestia aia. E prea mult alb, prea urat aruncat textul undeva acolo pe ecran.

  2. Cand o pune Vodafone.ro contor de trafic o sa-mi pun si eu. Pana atunci, trafic.ro este doar un contor de 2lei, departe de Analytics. Cum zicea Nosfer – scriptul este acelasi. Este doar o revigorare. As lansa un pariu: in cat timp – trafic.ro va renunta la plata / va inchide.
    Pe siteurile unde aveam script de trafic am pus WTA. Nu mai ma intereseaza netbridge. S-au injosit pentru 10euro. Parca au cerut: NE DATI 10 EURO sa facem si noi un redesign la site… JOSNIC. Trafic.ro – varza.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Nu le mai ajunge spatiul

Astazi m-am amuzat cu o stire tragica. 2 sateliti s-au ciocnit. Acum ca s-au ciocnit intamplator sau din greseala, nu...

Închide