8
Dec
2008

Traficul va fi restrictionat in Bucuresti

Am intrat in „atmosfera” Craciunului. S-au aprins luminitele in Bucuresti si s-au organizat mici orasele ale lui Mos Craciun, dar toate acestea cu riscul de a avea un trafic infect deoarece s-au bagat ceva restrictii.

Pana pe 4 ianuarie, ora 16:00, traficul va fi restrictionat, in zona Bulevardului Unirii, intre Bulevardul I. C. Bratianu si Bulevardul Libertatii. De asemenea, in perioada 31 decembrie, ora 21:00 – 1 ianuarie, ora 10:00, nu se va circula în zona Bulevardului Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Natiunilor Unite. intre 1 decembrie, ora 15:00 – 5 ianuarie, ora 7:00, traficul va fi restrictionat pe strada Edgar Quinet. (sursa realitatea.net)

Deci vrem beculete si Mos Craciun in Bucuresti, dar mergem pe jos ca Primaria Capitalei este condusa de niste incapabili si ei nu-si dau seama ca-n centru la Unirii de multe ori se facea cea mai mare „parcare” de autoturisme. De 2 seri, pe acolo nu se mai circula ci se sta. Nu inteleg de ce bloghezi o luna de zile centrul Bucurestiului, in conditiile in care colibele cu turta dulce sunt amplasate pe trotuar. Niste incompetenti avem la conducere.

You may also like

Ce muzica ascultam de revelion?
Ce cadou i-ati oferi lui Mos Craciun?
A venit Moş Craciun
45 de copii fericiţi – Smile 2009 la final

2 Responses

  1. Tin sa va anunt ca traficul in zona Piata Unirii a fost reluat. S-au deblocat strazile blocate. Poate asa isi dau si ei seama cat de dobitoci sunt.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
„Parazitii – De ziua ta” in premiera pe www.eOk.ro

eOK.ro a lansat in premiera astazi 8.12.2008 cel mai recent videoclip Parazitii la piesa "De ziua ta". Clipul este putin...

Închide