Transporter 3

Aseara am reusit si eu sa urmaresc Transporter 3. Am vazut un mic review aici si ma facuse curios. Am facut rost de film, mi-am luat floricelele, kg de suc si play.

Nu pot spune ca m-a tinut lipit de ecranul monitorului din prima secunda, dar de pe la a doua secunda cam iti doresti sa nu mai fi deranjat si sa reusesti sa vezi filmul fara oprire. Eu am vazut si Transporter 1 si Transporter 2, iar acesta este in acelasi stil, acelasi actor, doar cu ceva efecte in plus. Un film ce mi-a placut tocmai pentru efectele de tip matrix si totul dus la extreme. Chiar daca unele faze erau „trase de par” sau exagerate, nimic nu te face sa opresti filmul inainte de final.

Transporter 3 este filmul unde gasesti: adrenalina, actiune, fictiune, dragoste, masini puternice, curse, lupte corp la corp 1 la 30. Chiar daca este usor exagerat va recomand acest film si nu va veti plictisi. Un film ce-l pot pune in top 10 filme 2008.

Transporter 3 – trailer

Dupa cum puteti urmarii pe site-ul imdb.com, in Romania filmul va avea premiera in 23 ianuarie 2009.

7 păreri la “Transporter 3

  1. Cristi VADUVA

    L-am vazut si eu acum 2 zile, interesant, mi-a placut – iar ForumIT are dreptate: putin cam tras de par par pastreaza actiunea.

    Ca de obicei final previzibil inca masinile sunt de-a dreptul bestiale.

  2. Forum IT

    Cristi, filmul e frumos dar parerea mea ca tot primul a fost cel mai reusit. Aceasta e o parere personala, poate ca imi place foarte mult BMW 7 seria veche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *