15
Iul
2009

Trezitul de dimineaţă

E o povara pentru mulţi dintre noi, dar pentru mine e o plăcere. Abia aştept să se facă dimineaţă, să încep o nouă zi de muncă, să mă lovesc de lucruri noi, să încep o nouă zi fără să ştiu ce va urma. Plăcerea e cu atât mai mare cu cât fac ceea ce-mi place şi cum îmi place.

Noi ne trăim viaţa ghidaţi de lucrurile motivaţionale, acestea dând sens şi ritm traiului de zi cu zi. Fiecare dintre noi avem câteva vise, planuri, idei etc, care ne menţin în formă şi pentru care ne trezim dimineaţa şi muncim, încercând să le ducem la finalizare. Nu cred că există persoană care să spună că nu are nici un scop în viaţă. Chiar şi cei care nu conştientizează, dacă-i întrebi, tot vor spune cel puţin un ţel care-i motivează.

Eu sunt motivat de gândurile şi visele pe care le am, de proiectele la care lucrez, de oamenii cu care vorbesc, de colaborările încheiate etc. Cu fiecare zi care trece, pot să zic că sunt cu un pas mai aproape de a realiza ceea ce mi-am propus. Pot fi realizări pe termen scurt sau termen lung.

Dacă e să ne gândim la partea motivaţională şi motivele pentru care ne trezim în fiecare dimineaţă, am putea suporta mult mai uşor orele matinale, traficul, oamenii care ne supără. Noi avem un drum pe care trebuie să-l urmăm.

Pe voi ce vă motivează? Există oare un vis anume, care o dată atins, să spuneţi „Eu de mâine pot muri„?

You may also like

Memento
Dimineata la McDonald’s
Editia 40 Partydul KissFM

10 Responses

 1. Felicitari pentru insemnare! Chiar ai reusit sa pui punctul pe i, desi multi nu ar intelege un rand scris mai sus. Dimineata mi se pare cel mai interesant moment al zilei, gandurile iti sunt atat de limpezi, stii exact ce ai de facut, iti poti savura in liniste cafeaua, te poti bucura de un rasarit minunat.
  Sunt obisnuita, ca si tine, sa ma trezesc dimineata, poate fi si weekend, bioritmul meu s-a invatat asa. Si parca faci mult mai multe lucruri 🙂 stai mai bine la numaratoarea vietii.

 2. E o povară pentru toţi cei care fac lucruri ce nu le aduc nici o satisfacţie.Cu toate acestea, ei aleg să facă acele lucruri, tot ei sunt cei care acceptă să se complacă în aceaşi situaţie zi de zi.
  Cei care se trezesc dimineata cu chef de viata sunt cei care au reusit sa gaseasca placerea in lucrurile marunte, cei pentru care orice lucru conteaza,, cei care stiu ce vor de la viata.
  …părerea mea…

 3. si mie imi place dimineata cand sunt in vacanta. nu pot zice ca abia astept ora 6 dimineata pentru ca tre sa merg la liceu. suna ciudat nu?

 4. Nu stiu de ce dar nu cred ca tu esti atat de fericit pe cat pari in textul de mai sus. Atunci cand crezi ca ai o stare de bine de fapt eti mult mai low decat crezi.
  M-as bucura sa fii fericit si motivat pe cat spui insa te asigur ca sunt enorm de multe persoane carora le lipseste un scop.

 5. kingquizz – sunt deacord cu tine in ceea ce privest aceste persoane, dar eu cred ca pana si cele care nu au….sau vrem sa credem noi ca nu au…..sunt ghidate in viata dupa un scop…

  Eu sunt motivat in ceea ce fac, chiar daca in Romania, uneori, iti vine sa-ti iei campii:)

 6. Sorin, scuză-mă că-ţi zic, dar titlul n-are nicio treabă cu articolul. Titlul ar trebui să fie ideea principală a post-ului, pe când în cazul din faţă, la tine doar articolul începe aşa, numai că subiectul principal este cu totul şi cu totul altul.

 7. Bogdan Laslo si tocmai asta a fost ideea la postul asta. Titlu face 50% din articol, dar sunt si cazuri in care titlu nu spune nimic si restu e destul de ok….Tu alegi daca citesti sau nu….

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
O Lume Nebună – ep.24 – De cate ori poti fi virgina?

O Lume Nebună se afla la penultimul episod al sezonului şi în acesta vom vedea:cum ajungi, dintr-o confuzie, din limuzina...

Închide