6
Dec
2009

Tu cu cine votezi, Traian Băsescu sau Mircea Geoană?

Ştiu, votul este confidenţial. Fiecare îşi exprimă votul după cum doreşte şi cum pofteşte, asta dacă n-a primit un sac de porumb, de grâu sau mici şi bere etc. După ultimul meci de „box”, Traian Băsescu câştigă teren şi am convingerea că-l va depăşi pe prostănacul Geoană, chiar dacă sondajele nu sunt de partea sa.

Urmărind interviu oferit de Traian Băsescu pentru Zoso (Felicitări!!!), m-am decis să merg la vot, m-am decis că am ceva de spus şi o voi face, la fel ca în primul tur, printr-un vot.

Aici puteţi să alegeţi ce doriţi, dar aveţi grijă pe cine puneţi ştampila azi în turul doi. Va fi un vot pentru următorii 5 ani şi nu va mai exista cale de întoarcere.

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

4 Responses

  1. Cristina

    Eu votez TRAIAN BASESCU ! NU vreau sa se intoarca comunistii la putere si sa fure pentru ei . Cum puteti sa lasati tara pe mana PROSTANACULUI de Geoana care are in spate sase „presedinti” reali :Vanghelie,Vantu,Hrebenciuc,Nastase,Voiculescu,toti sub supravegherea atenta a lui Iliescu desigur,un comunist! Cum puteti sa lasati tara pe mana unui om care a numit romanii „NEMERNICII DRACULUI” iar ROMANIA „O TARA DE 2 LEI” ???……..

  2. Pingback : Tweets that mention Tu cu cine votezi, Traian Băsescu sau Mircea Geoană? | Blogu` Lu` Sorin -- Topsy.com

  3. ….cineva mi`a spus acum cateva zile un lucru care m`a pus pe ganduri! Decat un ticalos mai bine un prostanac!Nu`mi place de Geoana deloc!Dar parca inca 5 ani cu un Base care are si Parlament unicameral suna prea groaznic!Nici unu nu e mai bun!Nu o sa fie mai bine oricare iese, dar m`am saturat de refrenul cu mogulii,m`am saturat de Udrea si m`am saturat de Videanu!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Maestrul Sorini

La MosNicolaeTweetMeet am fost numit Maestrul Sorini...şi sunt atât de priceput la mânuirea cărţilor încât am extras un AS de...

Închide