13
Iun
2011

Tuborg Party Manager – se caută manager de party

Săptămâna trecută am avut plăcerea să onorez invitaţia la Tuborg Party Manager şi să dau de băut la toată lumea. Totul a fost posibil pentru că evenimentul a fost udat cu multă bere Tuborg. Cu acest eveniment, s-a dat startul sezonului estival de petreceri.

Tuborg Party Manager

Nu este uşor să organizezi o petrecere reuşită. Cei care doresc să-şi etaleze talentul de organizator, pot participa la un concurs organizat pe pagina tuborg.ro, iar câştigătorul va fi recompensat pe măsura efortului: bonificaţie de 1000 euro pe lună, o maşină de serviciu Toyota Auris Hibrid, telefon şi vei avea acces la toate petrecerile la care poţi merge. Da, mi-ar plăcea un asemenea job. Fericitul câştigător va lua bani ca să se distreze.

Revenind la evenimentul de miercuri, pot spune că a fost reuşit, dar se putea şi mai bine. Cel puţin eu şi prietenii mei l-am văzut foarte bine prin sticlele de bere. Iar Marian zis Mariciu a participat la concursul organizat pentru presă. I-am făcut galerie, am ţipat (ăla nu era cântat), am aplaudat şi „Barman încă un rând”. Totul a fost pe sistemul – „am fost răpiţi şi duşi direct în club!” (ca să citez nişte clasici: FOCA şi MO)

Şi un feedback pentru organizatorii evenimentului şi pentru fetele drăguţe de la Rogalski Grigoriu:
– Evenimentul cred că avea mai mult succes dacă era făcut pe terasă. Vara+terasă+bere = ceva de vis
– Dacă tot s-a făcut în interiorul clubului, trebuia şi o aerisire mai bună. Cald dom`le, foarte cald. Noroc cu berea că ne mai răcoream!:)
– Aş fi ales poate o dată mai bună pentru eveniment, când lumea ar fi fost mai liberă. Ştiu că mulţi bloggeri erau plecaţi prin tări străine – gen Cluj. Iar miercurea nu este o zi prea potrivită pentru o beţie. Cine mai munceşte a doua zi?
– Muzica face cam 50% din succesul unui party. Data viitoare schimbaţi DJ-ul. Cred că un radio avea mai mult succes. Minimalul şi hip hop-ul nu sunt genuri pentru petrecere, chiar dacă Tuborg promovează muzica underground!

Iar mai jos am pus şi câteva poze. Aşteptăm şi fotografiile oficiale!


Lumina nu mi-a permis să fac ceva mai bun. Nici aparatul nu m-a ajutat foarte mult.

Într-o altă ordine de idei, să ascultăm Zdob & Zdub – Tiganii si Ozn-ul

You may also like

Start Smart IT! – Cea mai amplă competiție de aplicații web & mobile din România
Jameson Irish Whiskey – procesul de fabricaţie
Explore 3D de la Samsung
Cum se organizează un party perfect?

5 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Casa dărăpănată şi antena satelit

Nu ştiu dacă aţi mers vreodată pe jos între Plaza România şi Cora Lujerului. Eu am mers sâmbătă şi am...

Închide