10
Iun
2009

Tun imobiliar în Parcul Tineretului

Primaria sectorului 4, în frunte cu nea primarul Cristian Popescu Piedone, a dat undă verde construcţiilor de lux ce vor fi ridicate în Parcul Tineretului. Judecatoarea Camelia Sprânceana a pus-o în posesie pe o anume Marioara Micsunescu cu o suprafata de 20.100 m.p. de teren chiar in inima Parcului Tineretului. Detalii în gandul.

Deci s-a mai dus naibi încă un parc din capitală. Chiar aşa, ce ne trebuie nouă parcuri, iarba verde etc. Trăim într-un oraş foarte aglomerat, poluat şi populat cu sute de mii de suflete pe kilometru pătrat. Deci nu avem nevoie de relaxare şi aer curat măcar în weekend.

Statul îndeamnă populaţia la sedentarism prin tot felul de acţiuni prost gândite, de genul – reducerea orelor de sport din şcoli, interzicerea cu biciclete şi role prin parcuri (aici s-a schimbat legea) – şi apoi se miră că o treime din populaţia României este obeză şi bolnavă. În curând o să ne vândă şi pe noi.

Cabral este şi el supărat din cauza asta.

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

2 Responses

  1. zilele astea ma gandeam ca e prea frumos si prea mare ca sa fie adevarat. Si ca e inca un motiv pentru care iubesc Bucurestiul. Parcul asta. Ieri m-am dat o ora intreaga pe leagan.

  2. Pingback : Din suflet pentru suflete | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Depeche Mode – Peace

Depeche Mode a filmat videoclipul la piesa "Peace" în România. Aşa au dorit cei 2 regizori care au vizitat ţara...

Închide