Twestival Bucuresti 2009 – 11.09.2009 – la final

Mda, cam greu să încep un articol la ora asta, dar vreau să vă spun despre un eveniment important şi plăcut care a avut loc aseară – Twestival Bucureşti 2009. Nu a fost foarte multă lume, nu a fost un program artistic prea complex, dar a fost frumos. O cauză socială ne-a unit şi am observat că sunt destul de mulţi oameni cu suflet mare.

Zarva şi toate pregătirile nu au fost pentru a ne distra noi, ci pentru a ajuta „Paşi către viaţă” să ducă până la capăt misiunea. Încă nu se ştie suma strânsă, dar sperăm că sunt pe drumul cel bun. Eu sunt mulţumit sufleteşte că am putut să contribui cu o mică particică la acest vis minunat, dotarea Secţiei de Oncologie Pediatrică, din cadrul spitalului de copii Marie Curie, cu o sală post-operatorie sterilă, cu aer filtrat.

Mi-a placut ceaiul oferit de Kaspersky, la fel şi cana pe care am primit-o cadou. Nu am reuşit să stau până la final, dar mi s-a şoptit în cască că sunt unul din fericiţii câştigători al unui test drive cu ATV-ul. Pot să-l conduc şi fără carnet? Am avut plăcerea să revăd oamenii minunaţi cu care m-am obişnuit, să întâlnesc persoane noi şi mulţi alţii cu care  nu mă mai văzusem de ceva vreme.

Câteva poze cu oameni minunaţi.

Felicitări tuturor celor care au fost la Twestival şi au sprijinit acest eveniment, felicitări câştigătorilor de la tombole, felicitări organizatorilor, felicitări „Paşi către viaţă”.

Update: Lista castigatoare a premiilor de la Twestival Bucuresti 2009

P.S: O să public lista câştigătorilor şi sper să reuşesc să fac şi lista cu toţi cei pe care i-am salutat.

Au mai scris despre eveniment si poze la: Mihai Voiculescu, Liana, Eros Nicolau, eCostin, Adi Zanfir, Adrian Ciubotaru

11 păreri la “Twestival Bucuresti 2009 – 11.09.2009 – la final

  1. Pingback: La Twestival Bucuresti | Adrian Ciubotaru

  2. Pingback: #twestivalB, 8 bilioane de poze! | eCostin.com

  3. Pingback: Artistu zice… » Twestival-ul vazut “artistic”

  4. Pingback: Ajuta copiii bolnavi de cancer de la Marie Curie impreuna cu GECAD ePayment | Blog de Comert Electronic | GECAD ePayment

  5. Pingback: Nokia N86 Tour - 5 twestival | Blogu` Lu` Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *