8
Iul
2009

#twitscapades – la mare

LitoralMă tot gândesc de unde să încep şi cum să termin povestea celor 2 zile de #twitscapades pentru că a fost mult prea frumos şi sunt atât de multe de povestit…

În week-end Bobby Voicu a lansat pe twitter ideea de a merge pe litoralul românesc doar pentru o baie, un #twitscapades la mare. La început eram nehotarat, dar cum cheful vine vorbind de mare, luni dimineaţă faceam parte din grupul de bloggeri ce aveau chef de noi aventuri şi de o baie în mare. Eu împreuna cu Corina Scheianu, Diana, AsociaţiaCSG, Alexandru Negrea (Buddha), Adrian Ciubotaru, Vlad Balan şi Bobby Voicu ne-am îmbarcat la bordul a două maşini cu destinaţia – litoralul românesc.

Cum bloggerului îi şade bine cu drumul, s-a preferat o versiune mai lungă a traseului până la Constanţa şi astfel am ajuns să vizităm cetatea de la Adamclisi (aici s-a filmat un nou episod din Tehnici de Supravieţuire cu bloggeri. Buddha a fost cameramanul şi regizorul, dar se pare că mai durează până vom vedea pelicula. Nu a hrănit bine hamsterii care pompează internet. Gata..şi filmuleţul)

şi monumentul Tropaeum Traiani.

O experienţă plăcută a fost şi trecerea cu bacul peste Dunăre, undeva în zona Călăraşi. Cu toţii am fost entuziasmaţi, am admirat frumuseţile naturii şi ne-am amuzat. Aici am avut surpriza să dăm peste barul de lux a  lui Adrian. L-a dosit bine şi şi-a ferit afacerea de bliţurile paparaţilor, dar gata….l-am găsit.

Într-un târziu am ajuns la destinaţie. Prima baie s-a făcut în 2 MAI unde algele ne aşteptau cu braţele deschise şi bolovanii erau ca la ei acasă. Cred că era o reuniune de familie că erau prea mulţi, dar ce mai contează. Apa mării a fost bună.

Capăt de linie a fost Vama Veche unde ne-am şi cazat, Vila Doriana (nu e reclamă, doar o recomand pentru că mi-a plăcut) fiind acoperisul nostru pentru o noapte. Mi-au atras atenţia, pe lângă domnişoarele drăguţe de pe litoral, denumirile haioase ale teraselor şi magazinelor: la canapele, la garsonieră, shaworma comunistă, la fără un sfert etc. Vama este o staţiune frumoasă aşa la prima vedere.

Seara ne-am distrat pe plajă ascultând muzica lui Michael Jackson şi a altor artişti cunoscuţi, consacraţi şi mult iubiţi de noi. Adrian a vrut să ne înveţe un dans tribal şi schema nisipului, dar nu a reuşit, el fiind un as în aşa ceva. Am avut nisip şi-n cap:D.

Nu prea stiu cum sa inchei acest articol. Până una alta eu încep să mă pregătesc pentru Optimism 2009. Poate îmi mai vin idei pe drum şi reuşesc să fac finalul cum trebuie:). Revin cu încheierea.

Update
: Gata şi cu Optimism 2009. Am venit cu idei şi gânduri noi. În încheirea articolului acesta nu rămâne decăt să spun că mi-a placut ieşirea aceasta spontană, îl felicit pe Bobby că are asemenea idei, cei cu care am fost sunt mai mult decăt oameni minunaţi (asta o ştiţi şi din alte posturi:)) şi chiar mai vreau…Când este urmatoarea ieşire?:D. Şi Corina mai doreşte. Diana e fericită că a învăţat să facă plută. Adrian a facut baie în mare noaptea.

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Marea Neagra şi frumuseţile ei
Blogger face – Sorin Rusi
World Blogging Forum 2009 – în imagini – a doua zi

10 Responses

 1. Vasi

  In Mamaia erau putine alge, dar la Eforie Nord, deloc! Sa incerci macar o data experienta cu skijetul:D Mai scoti adrenalina la iveala:))

 2. Pingback : Escapada la mare - #twitscapades at Adrian Ciubotaru

 3. ha, ha, ha…Adriane…tu crezi ca ma multumesc cu asa putin……nu ma magaie deloc oferta ta…..alta ai??:))
  btw: nici nu-ti inchipui ce cuminte sunt!! 😛

 4. Pingback : La mare cu blogerii/twitteristii | Vlad Balan

 5. Pingback : Şi ce mai urmează? | Blogu` Lu` Sorin

 6. Pingback : Ultimul weekend de vară | Blogu` Lu` Sorin

 7. Pingback : Retrospectiva 2009 | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Fenomenul „decesul lui Michael Jackson”

Vă rog frumos să nu-mi săriţi în cap. Nu-l vorbesc pe Michael de rău, ba mai mult îl respect şi-l...

Închide