Twitter in viata noastra

Incepand de anul trecut, din vara, am inceput sa folosesc Twitter-ul. Definitia twitter-ului si „cu ce se mananca” gasiti pe wikipedia. Manafu a scris si el un articol interesant despre twitter.

Eu folosesc twitter-ul pentru a tine legatura cu diferite persoane si a comunica orice doresc. Sunt foarte multi care nu stau pe YM si nu citesc mailurile, dar gasesc 5 minute pentru a se loga pe twitter si a posta ce fac, unde sunt, sau ce vor face. Multi posteaza articolele de pe blog, sau lucruri interesante, nu din viata lor.

Pot spune ca nu e zi in care sa nu scriu pe twitter, adica sa-mi stresez urmaritorii. Ca mine fac sute de mii de oameni si uite asa toata lumea e fericita. Pe zi ce trece, creste numarul utilizatorilor de twitter. Cred ca va ajunge sa fie folosit mai mult ca YM.

Times.ro considera ca twitter-ul este o noua metoda de a pierde vremea online si de a plictisi lumea din 10 in 10 secunde cu ultimele senzatii, trairi si deceptii din viata personala, dar este si ultimul racnet in materie de ce e cool sa faci pe net.

Oare asa e?

3 păreri la “Twitter in viata noastra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *