19
Aug
2009

Two Lovers – Iubire la New York (2009)

Ieri am fost invitat la vizionarea de presă a filmului Two Lovers – Iubire la New York (2009) care a avut loc la Hollywood Multiplex (Mall Vitan). Din păcate n-am ajuns şi rău am făcut, dar din spusele celor ce au dat curs invitaţiei, filmul chiar a meritat efortul trezitului de dimineaţă.

Two Lovers” este o dramă romantică clasică care se desfăşoară în Brighton Beach, Brooklyn. Un tânăr tulburat, după despărţirea de logodnica sa şi o tentativă de sinucidere, se hotărăşte să se mute în apartamentul părinţilor din Brighton Beach. Face acest pas în speranţa că va trece mai uşor peste momentele grele, dar nu va fi chiar aşa.

Two lovers (2008) official trailer [1080p HD]

Liniştea îi este tulburată de 2 femei. Una este vecina frumoasă, dar instabilă emoţional şi prinsă într-o poveste de dragoste ciudată, iar a doua este femeia perfectă, fica noului partener de afaceri al tatălui său. Tânărul va trebui să aleagă una dintre cele 2. Ce a ales şi cum s-a terminat povestea aflaţi dacă urmăriţi filmul…În rolurile principale: Gwyneth Paltrow, Joaquin Phoenix.

Galerie foto

You may also like

G.I. Joe: Retaliation Exclusive Premiere (trailer)
Acesta este „Ce-o fi cu soţii Morgan?”… a fost
Top 10 filme văzute în 2009
Romanisme – Nu ştiam că trebuie să ştiu tot

1 Response

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Merg la concert Madonna

Cineva cu suflet mare mi-a făcut cadou un bilet la concert Madonna - gazon A. Chiar nu mă gândeam că...

Închide