31
Iul
2009

Uite planu, nu e planu

Mă refer la acele planuri de weekend, de vacanţă, acele chestiuni pe care orice om le face din timp şi le notează conştiincios în calendar. De când mă ştiu, nu cred că am reuşit să duc la bun sfârşit un plan fără să nu apară ceva neplăcut şi care să decaleze data planificată sau altele. Mi-am atins scopurile acelor planuri, dar nu atunci când erau programate.

Aşa am păţit şi acum câteva zile când o veste tristă a dat peste cap un plan făcut, gândit şi cu un scop bine definit. Se pare că mereu se întâmplă aşa. Când nu te aştepţi, apare neprevăzutul şi strică totul. Nu sunt supărat pe nimeni, asta e viaţa, dar e chiar atât de dură încât nu putem duce un plan până la capăt fără mici sau mari neplăceri?

Sunt convins ca scopul acestui plan va fi atins, dar nu atunci când a fost programat. Noi poate ca ne vom atinge scopurile, dar unii oameni nu vor mai avea când. Uneori viaţa e prea dură cu noi şi poate nedreaptă, dar mergem înainte că asta ne e calea.

You may also like

A draq băutură
100 de flotări – săptămâna 1 ziua 1
M-am retras din iConcert
La NetCamp 2008

3 Responses

  1. Ştii, atunci când stabileşti un plan, când tu vrei să faci ceva forţezi anumite lucruri să se întâmple, tocmai de asta nu se întâmplă…nu e timpul.Eu una m-am învăţat să nu mai fac planuri, las lucrurile să curga pur şi simplu, sunt doar idei posibile care se schimbă în fiecare moment şi atât.

    Legat de ceilalţi care nu mai au „timp”, lucrurile se întâmpla cu un anume scop.De ce dispar oamenii?Pentru că aceasta este calea pe care ei au ales-o, e lecţia lor de viaţă.Atunci când noi ne întristăm pentru vieţile unora, ne încărcăm cu energia lor, energia noastră scade şi lucrurile îşi schimbă cursul.

    Noi oamenii îi judecăm foarte mult pe ceilalţi, neştiind că de fapt ne judecăm pe noi înşine.Atunci când judecăm pe altcineva, chiar dacă persoana nu ne aude, la nivelul câmpului energetic apar modificări, atât la acea persoană, cât şi la noi, modificări care ne dezavantajează, care ne ţin pe loc, care ne transformă în alţi oameni.(Acesta a fost rezumatul).

  2. Pingback : Ce mai zic şi alţii | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Lansare Noul Volkswagen POLO

Într-un cadru de sărbătoare, pe terasa restaurantului "La Gondola", Volkswagen a lansat şi în România noul POLO. Evenimentul a început...

Închide