30
Aug
2009

Ultimul weekend de vară

Se termină vara, a trecut asa de repede? Ce repede trece timpul…sau stai că nu trece el, noi îl facem să treacă repede. Timpul e acelaşi, minutul are tot 60 de secunde, ora tot 60 de minute şi totuşi vara asta a trecut foarte repede. Suntem în 30 august, într-o zi de duminică şi în ultimul weekend de vară, calendaristic vorbind.

Oare ce am reuşit eu să fac în vara asta? Destul de multe, dar nu tot ce mi-am propus. Tot programul meu a fost dat peste cap, am muncit, am pierdut nopţi şi zile, criza şi-a făcut simţită prezenţa etc. Totuşi, acele lucruri făcute s-au întipărit foarte bine în minte.

Vara a început cum nu se putea mai bine, am sărbătorit 1 an de când sorin.rusi.ro există. Am sărbătorit şi ziua copilului. Metropotam a strâns în parcul Carol un număr impresionant de persoane şi ne-am jucat tot felul de jocuri practicate în copilărie. M-am simţit ca un copil.

Apoi a venit Cerf 2009. Cu ocazia aceasta, Manafu a organizat 2 evenimente dedicate online-ului românesc. Pe 4 iunie a fost o ediţie specială Net Start-Up şi pe 5 iunie a avut loc prima ediţie RoTwitter Conference 2009.

Pe 7 iunie am luat parte la Marea Finală “Recycle, Raft & Race!”. Ecologiştii s-au întrecut, pe lacul Băneasa din Bucureşti, cu plute făcute din peturi. Cu ocazia aceasta i-am cunoscut pe cei de la „Asociaţia MaiMultVerde„, oameni extraordinari.

Pe 15 iunie am avut plăcerea şi onoarea să asist la filmările videoclipului Alexandra Ivan & Alec – La Cafea. O zi frumoasă alături de prieteni. Videoclipul îl puteţi urmării pe apropo.ro

Pe 19 iunie, Necenzurat a organizat prima ediţie SocialGeek, un alt eveniment dedicat online-ului românesc. Un eveniment interesant ce se desfăşoară lunar. Se prezintă proiecte, se socializează, se dezbat probleme din online-ului românesc.

Pe 20 iunie am fost la salonul de carte Bookfest 2009. M-am apucat de citit. Nu, nu pe calculator. În fiecare zi, cam o oră o dedic cititului. Mă simt mult mai bine şi mă relaxează. Într-un secolul vitezei şi al tehnologiei, cititul te face să te simţi altfel…

Pe 21 iunie a avut loc Bikewalk #4. Bloggerii nu stau doar la calculator, nu sunt roboţi, sunt oameni. Bloggerii ştiu să se distreze, să iubească şi să facă mişcare, lucru pe care mulţi nu-l mai fac de mult. Eu încă nu am o bicicletă, dar sper sa-mi iau. Va fi mijlocul meu de deplasare într-un Bucureşti aglomerat.

Pe 23 iunie am fost marea lansare a filmului Transformers: Revenge of the Fallen. Evenimentul a fost organizat de LG România şi a strâns aproximativ 100 de bloggeri. E plăcut să mergi cu bloggerii la film.

Finalul lunii iunie a fost foarte încărcat. In perioada 26-28 iunie am fost la Oradea în BlogTrip. Câteva zile frumoase petrecute alături de oameni minunaţi. Am cunoscut persoane noi din industria online-ului, am văzut Oradea, Cluj, peştera Scărişoara, Salina de la Turda…3 zile minunate. La Bobby Voicu găsiţi definiţia BlogTrip.

Luna iulie a inceput cu prima ediţie Re:Seminar, un alt eveniment dedicat online-ului românesc, un eveniment marca eCostin.

Pe 5 iulie am asistat la un spectacol extrem Red Bull X Fighters Bucuresti 2009. Cineva trebuie să practice şi acest sport plin de adrenalină şi senzaţii tari.

Pe 6 şi 7 iulie am fost în #twitscapades – la mare. Acestea au fost zilele mele de mare de anul acesta, deocamdată. Puţine, dar frumoase.

Pe 8 iulie am învăţat să fim optimişti la Optimism 2009. Surprinzător, dar a fost multă lume, o prima ediţie interesantă şi placută.

Pe 9 iulie twitteristii s-au distrat la #BeerTweetMeet – un eveniment cu 6 e-uri. A fost organizat de la ideea lui Claudiu şi a strâns peste 150 de persoane. Au dansat, au baut bere si au cantat.

Un alt eveniment interesant, la care am luat parte, a fost lansarea Noul Volkswagen POLO. Pentru prima dată când merg la o lansare auto. Chiar mi-a plăcut şi mai vreau.

Luna august a fost plină de lucruri noi pentru mine. Am ajuns la Promenada Operei 2009 – pentru prima dată la operă, am fost fotomodel pentru câteva ore, am asistat la un eveniment Club KIA la Bucureşti şi am fost la Concert Madonna – cel mai frumos cadou.

Aaa, eram sa uit…a fost şi ziua mea. Ce repede trece timpul…. O vara frumoasa.

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

6 Responses

 1. Ai avut un program destul de agitat vara asta .. 😛 … Tind sa cred ca nu prea ai apucat sa te plictisesti . Astea sunt evenimentele mari la care ai luat parte dar cu siguranta in fiecare zi ai avut ceva de facut inafara de work :mrgreen:

  :* >:D<

 2. anonim

  Si cu toate astea nu ai gasit o zi din aceasta vara sa ne intalnim… cat timp am fost „bucuresteanca”

 3. Da, intr-adevar, trece si vara…ah ultima zi de vara..deja cei din Iasi au avut parte de o dimineata friguroasa. Mmm momentan e deprimanta ideea de toamna..dar cel mai probabil ma voi resemna repede. In orice caz felicitari pentru tot ce ai realizat in vara asta :).
  Un inceput de saptamana frumos!

 4. La mine a fost plina de weekenduri la plaja, aproape in fiecare weekend si adrenalina scoasa la iveala cand m-am dat cu skijetul sau banana! Ti-am tinut ocupat un skijet…daca n-ai avut cum sa vii…asta e 😛 ,la anul de acum, iti faci rezervare! Ti-am zis, merita sa fugi pe apa cu vreo 200km/h, cu un motor de 230cp sub tine care mananca 40l/h :)) Ultima data pe anul asta cand m-am dat si am facut plaja…a fost ieri, iar azi…s-a intors vremea la 180grade, toamna de-a binelea!
  Si inca nu s-a terminat anul! Sa vedem ce mai urmeaza!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Dreamhack România

O veste bună pentru gamerii din România. Agenţia de marketing sportiv 4All Sports & Entertainment lansează Dreamhack România, un proiect...

Închide