21
Mai
2009

Un alt blog de monden s-a vandut

Cam cu întârziere, dar am aflat şi eu că Justin Kadima, general manager – Republika Interactive, a preluat pachetul majoritar al blogului de monden şi muzică divercitycafe.ro. O dată cu această tranzacţie, cei doi fondatori ai blogului, Delia şi Cristi, s-au alăturat echipei Republika. Felicitari!

Acum vine şi partea care ne frământă pe toţi: Cu cât s-a vândut?. eCostin caută răspunsul la regula lui de 3 simple „Daca monden.info a costat 40.000 euro, care a fost pretul blogului divercitycafe.ro?„. Eu vin şi calculez altfel. Se ştie ca din cei 40 000 EUR, jumatate a valorat imaginea lui Bobby Voicu şi restu de 20 000 EUR fiind parte reală.

Revenind la subiectul nostru, dintr-un calcul simplu reiese că pachetul majoritar al blogului divercitycafe, 51% din „acţiuni” (sau s-a vândut mai mult?), a fost vândut cu 5000 EUR. Sper să nu supăr pe nimeni, dar eu nu cred că cineva aruncă cu banii în stânga şi-n dreapta pe un blog care a scăzut considerabil în ultimele luni. Cert e că pe 2009 se doreşte a se face o investiţie de 20 000 EUR. Multă bafta!

Oare vom asista la o „bătălie” în site-uri mondene între Orlando Nicoara şi Justin Kadima?

You may also like

Daca n-ai facebook – NU EXISTI
Webstock 2010 – un online tanar
Din online…
In cat timp ti se incarca?

10 Responses

 1. eu cred ca pana la sfarsitul anului se vor mai vinde cel putin 2 bloguri importante cu sume aproximativ de mari ca cele de mai sus. Dupa parerea mea, in 2009 blogurile au crescut considerabil si se vorbeste destul de des despre ele…

 2. =)) De fapt: „ca valoare, Monden.info, in acest moment, nu depaseste 10,000 euro, poate 15,000, diferenta e data de potential, de ceea ce ar putea deveni si de Cristina. de fapt Cristina e nepretuita”

  Incheiat citatul de aici, din noiembrie: http://www.orlando.ro/2008/11/25/dap-2/#comment-189051

  Nu vei asista la nicio batalie. Batalia e castigata de muuult timp din toate punctele de vedere. 🙂

 3. Pyuric acum trebuia sa fiu putin carcotas….Stiu site-urile si va stiu pe voi. Ambitiosi cu totii. Ramane de vazut ce se va intampla cu divercitycafe.

  Un alt aspect. Spre deosebire de voi, divercitycafe a fost scos din trafic. Oare de ce?

  Pana la urma tu esti nepretiuita. Fara tine monden.info nu mai valoreaza nimic?:D

 4. Pai nu vreau sa trag concluzii…
  In general oamenii scot serviciile de contorizarel pentru a nu se face de rusine cu traficul sau vor sa devina mai profesionisti si au trafic prea mare.

 5. Crezi ca se merita SATI la 1500 de vizitatori..? Hai sa fim seriosi. Multi nu sunt in stare sa plateasca 10 EUR la trafic…

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Concursuri în blogosferă

În prezent concursurile din blogosferă au premii substanţiale. Nu mai merge să faci concursuri şi să oferi stick-uri. Aşa că-n...

Închide