4
Sep
2009

Un stomatolog?

Se pare că problemele dentare mă urmăresc la tot pasul. Din cauza unor „defecţiuni” din copilarie şi, probabil, a unor factori ereditari, am probleme cu dinţii. Eu am cam fugit de oamenii în halate albe, în special de dentişti şi am ajuns în prezent să regret. Cine-mi poate recomanda un stomatolog bun şi ieftin? Apropo, cât mai costa o lucrare dentară gen: albit dinţi, plombat, eventual chiar pus dinţi? Cu cât mai multe recomandări cu atât mai bine. Aştept informaţiile voastre!

You may also like

„Steluţa” de teleportare
În adolescență…
Să donăm sânge
Ghid de citire al acestui blog

4 Responses

  1. Fii barbata, Zoe! 🙂 Sigur vei reusi sa treci cu bine si peste problemele astea! Din pacate eu nu prea te pot ajuta mai cu nimic…fiind la o distanta de „cativa” km de capitala :).

  2. fratemiu a fost la un dintar si zice ca bun, undeva in crangasi intr-un bloc. daca nu ma insel e ultimul inainte de complex, unde vine si strada cu sectia 20. cica nu se arunca la bani si lucreaza bine. saptamana asta care vine ma duc si eu acolo.

    daca ai rabdare iti zic ce si cum:)

  3. Pe toti medicii stomatologi pe care i-am contactat in legatura cu dintisorii mei care sunt si ei cu probleme , mi-au zis ca fara 4000 de euroi nu scap :)) . Deci va trebui sa sparg cateva bani zilele astea :)) . Astept si eu raspunsul lui Anonimu sa vedem ce preturi sunt la baiatu de la bloc 😀

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Party FTW.ro

Bobby Voicu împreună cu echipa FTW.ro au avut plăcerea să ne invite la un party în Club White din capitală....

Închide