10
Aug
2009

Un tratament pentru nervozitate?

Duminică am fost cam ciufut şi nu prea am avut chef de nimic, nici măcar să ies din casă. Nu pot să-mi dau seama de la ce s-a declanşat starea asta, dar chiar a fost destul de aiurea. Evitam să discut cu anumiţi prieteni pentru că exista riscul să ma cert cu ei şi chiar nu-mi doream acest lucru.

Am încercat tot felul de tratamente împotriva nervozităţii, dar nimic nu m-a facut să mă simt mai bine. Am spălat vase, am gătit, am fumat, am mâncat ciocolată, am baut ceaiuri, totul a fost în zadar. Abia la ora acesta, târzie în noapte, pot spune că starea mi-a trecut şi sunt happy.

Voi la ce remedii şi tratamente apelaţi atunci când sunteţi nervoşi, stresaţii sau fără chef de a face anumite lucruri?

You may also like

Ultima ţigară…
Urban Soup Nights – 5 septembrie 2009
Şi băieţii plâng
Nume peste nume … ce mai contează

7 Responses

  1. Pentru mine sunt mai multe: ies singură la o plimbare, imi fac o baie cu spumă, muzică relaxantă, masaj…Ideea este să-mi concentrez atenţia asupra mea, să mă „iubesc”, să fac ceva pentru mine.Încet nervozitatea dispare pentru că nu mă concentrez pe ea.

  2. anutza

    eu iti sugerez „apirina saracului” cred ca e cel mai bun remediu……….dupa ce incerci sa ne spui si noua daca e buna 😀

  3. Eu de obicei bag un somn de 1-2 ore si sunt ca nou sau merg si sa ma plimb undeva unde nu aud masini si tot felul de zgomote iar aerul este cat de cat curat :).

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Eveniment Club KIA – Bucureşti 8 august 2009

Ieri, membri clubului KIA s-au adunat, la un eveniment dedicat lor, în Piaţa Constituţiei. Multe concursuri, premii şi voia bună...

Închide