24
Feb
2009

Un vis frumos – „autostrazi”

La fiecare 4 ani, toti politicienii nostri ne amagesc cu asa zisele „autostrazi”. La fiecare 4 ani ne sunt promisi sute de kilometri de autostrada pe diferite tronsoane. Ni se dau gogosi cu gaura si noi continuam sa visam la frumoasele autostrazi.

Bilantul e tragic. In 42 de ani s-au facut 280 de kilometri de autostrada. Care mai crede ca-n urmatorii 4 ani vom avea peste 800 Kilometri de autostrada?

You may also like

Inaugurarea Burj Dubai şi penele cui?
Va ajunge Geoană preşedinte interimar?
Nemernicii dracului
Rezultatele exit-poll-urilor la 21.00

3 Responses

  1. Mai are rost sa-ti povestesc despre autostrazile din SUA ? super dezvoltate, organizate si intretinute … zeci de mii de km de autostrada pe care poti circula cu pana la 140km/h in conditii de siguranta accidentele fiind mult-mult-mult mai rare decat in romania deoarce senseul de dus nu se intersecteaza cu sensul de intors, 2-3-4 chiar 5 benzi pe fiecare sens – e o placere sa conduci. Am facut 1.000 km in mai putin de 8 ore…

  2. Chiar ieri am auzit la stiri ca deja oamenii nostri au anuntat ca anul asta nu prea se vor face lucruri mari cu autostrazile. Ca vorba aia, fonduri putine..
    Deci ne-a retezat orice replica, nu de alta, dar sa nu mai pierdem timpul cu nervi in domeniul asta :).

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
O zi lunga si frumoasa

Am inceput bine saptamana. Dupa o noapte nedormita, ca asa cinefil cum sunt m-am uitat la Decernarea Premiilor Oscar, a...

Închide