16
Oct
2008

Unde dragoste nu e…

nimic nu e. Adevarate vorbe. Daca nu stiati, aflati acum, eu sunt singur de ceva vreme si sunt zile cand am nevoie de un suflet de femeie sa-mi fie aproape. Am o varsta si am o inima care cauta iubire, iubire care nu mai vine. Fac si lupt sa-mi fie bine, lupt pentru mine sa ajung acolo unde imi doresc, dar la ce folos atunci cand nu ai pe cineva cu care sa te bucuri. Stiu ca toti o sa spuneti ca va veni si vremea aia. Sunt constient, dar uneori simt ca vremea aia nu mai vine. Poate e doar o iluzie, sau poate aceasta perioada ma face sa fiu asa. Ma bucur ca am prietenii aproape si le multumesc pentru asta, dar ei nu pot fii tot timpul. O sa trec si peste asta si ma gandesc ca maine poate va fii mai bine. Unde dragoste nu e…nimic nu e. Simt nevoia sa am pe cineva aproape, sa ofer acea iubire stransa in inima mea si pe care vreau s-o ofer…..Simt nevoia sa ma tina cineva in brate…..dar si in seara asta ma voi imbratisa singur…Sunt un om cu multe sentimente, dar la ce folos?
Se potriveste foarte bine cu starea mea din prezent.

You may also like

Noua mea temă la blog…
În News 7
Fotomodel pentru câteva ore:)
La mulţi ani copilaşi dragalaşi

7 Responses

 1. Daca dragoste nu e … facem!
  Sau mai bine zis „daca dragoste nu e … macar sex sa fie”

  Complicata dragostea asta, si eu am 24 de ani si m-am uitat dupa dragoste tot in locuri gresite.

  Si culmea e ca eu tin la fosta prietena (desi eu am ales sa ne despartim), ea s-a implicat intro alta relatie dar tine si la mine. Eu mi-am facut o alta prietena care tine la mine, dar eu nu tin la ea. Complicata dragostea asta!

 2. Bucura-te de viata pe care o duci, putea sa fie mult mai rau. Eu iti inteleg perfect starea de spirit, dar va veni si acea persoana speciale, iar asteptarea va face momentul cu atat mai deosebit. Capu’ sus!

  SMS Dragoste´s last blog post..Pentru mine…

 3. T

  mda..replica „lasa ca toate se intampla la timpul lor” e destul de over used.ce conteaza de viitor daca in prezent nu ti-e bine?

 4. T

  si cel mai aiurea e ca cei carora le e bine nici macar nu ii mai inteleg pe cei care nu sunt asa bine.in fine .e o porcarie.poate ca e fiecare isi duce crucea.si e mai aiurea cand te gandesti dc toate se intampla ca asa iti e scris..sau dupa cum iti „asterni” tu .[ sort of LOL ]

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Azi nu am chef…

dar nu stiu de ce. Trec printr-o perioada in care simt ca nu am chef de nimic. Am multe ganduri,...

Închide