5
Feb
2011

Unde ne distram? – Concerte 2011

La inceputul acestui an, mi-am facut si eu o lista cu dorintele pe 2011, o lista in care am inclus concerte, calatorii, evenimente, placeri de tot felul:). Cred ca la capitolul „concerte” am cele mai multe dorinte si asta pentru ca 2011 se anunta un an bogat in astfel de evenimente.

Bon Jovi la Bucuresti
Cum sa ratezi Bon Jovi? Bed Of Roses – piesa pe care am agatat prima domnisoara in discoteca. Atatea amintiri…! Nu, nu pot sa-l ratez pe Jon Bon Jovi. – cumpara bilete Bon Jovi

Concert Gipsy Kings la Bucuresti
Am crescut pe muzica celor de la Gipsy Kings. A fost prima formatie pe care am tinut-o minte, eu fiind un afon in domeniul muzicii. Nu prea imi bat capul cine canta si ce canta, dar imi place muzica:). La Gipsy Kings s-a intamplat sa-i retin, chiar sa le spun si parintilor (aveam 5-6 ani), iar cea mai difuzata piesa la radio, in copilaria mea, a fost – Gipsy Kings – Bamboleo.

Tudor Gheorghe
Am auzit ca spectacolele marca Tudor Gheorghe sunt prea frumoase ca sa le ratezi. Anul acesta – Al 5-lea anotimp – Femeia.

“Femeia este al cincilea anotimp în care natura se odihneşte, amintindu-şi toate florile primăverii, toate privighetorile verii, toţi strugurii toamnei şi toate ninsorile iernii” (Grigore Vieru).

Tudor Gheorghe – Au innebunit salcamii

Concert Roxette
Poate nu stiti cine e Roxette, dar de piesa It Must Have Been Love sigur va aduceti aminte. Ceva amintiri din copilarie?:) Asa ca-l trecem pe lista concertelor din 2011.

Concert U2 in Romania
Inca nu stim nimic sigur, dar visez la un U2 in Romania. Asta este muzica pe care am crescut!

U2 – Beautiful Day

Voi la ce concerte doriti sa mergeti? Ceva amintiri, artisti indragiti?

You may also like

Concert Bon Jovi la Bucureşti în poze şi video
Concert Scorpions la Bucuresti – 9 iunie 2011 (poze/video)
Concert Inna – coborârea din elicopter
Vreau U2 la Bucuresti

1 Response

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Microsoft Kinect si maimutareli (si contestatia impotriva groparilor:P)

Saptamana trecuta am participat la inaugurarea Kinect Gallery - Gold Plaza - Baia Mare si a fost pentru prima data...

Închide