15
Aug
2009

Unde ne distrăm de Sf. Maria?

ziua armatei romane

În fiecare an, pe 15 august, biserica ortodoxă sărbătoreşte „Adormirea Maicii Domnului” sau Sfanta Maria Mare (cum e cunoscută popular), una dintre cele mai mari sărbători din calendarul creştin-ortodox. Pe aceeaşi data, noi sărbătorim şi Ziua Marinei, anul acesta anunţându-se un eveniment de zile mari la Constanţa.

Va fi un weekend incendiar, atât pe litoral cât şi în ţară. Zeci de concerte au fost anunţate pentru următoarele 2 zile. Unele sunt speciale pentru Ziua Marinei, altele cu ocazia zilelor oraşelor, dar şi pentru alte evenimente.

Pentru cei aflati pe litoral, azi sunteţi aşteptaţi pe faleza Cazinoului pentru a asista la un spectacol demonstrativ al Forţelor Navale Române. Peste 1000 de militari, 20 de nave militare, elicoptere de lupta şi avioane MIG 21 Lancer s-au antrenat, zilele acestea, pentru demonstraţiile ce vor avea loc azi. Evenimentul va începe la 9.30 dimineaţa. Ziua Marinei se va sărbători şi la Tulcea, Brăila, Orşova, Galaţi etc. Se pare că Traian Băsescu nu va participa la această paradă, preferând slujba de Sf. Maria de la mănăstirea Tismana. Programul complet al Zilei Marinei

Pentru cei ramasi in Bucuresti, puteţi merge la concert Faith No More la Sala Polivalentă, Beach Sensation Party în Babylon Club, Editors Official Warm-Up Party în Club Control sau Sirnaville Arts & Crafts Festival.

Zilele orasului
sunt fără număr. M-am „speriat” când am văzut câte localităţi sunt în straie de sărbătoare în acest weekend.

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Showroom eMAG Ploieşti

Cel mai cunoscut magazin online din România, eMAG, îşi extinde reţeaua de showroom-uri. Ieri, 13 august 2009, o zi cu...

Închide