8
Mai
2009

Unde ne distrăm în weekend? – 8.05.2009 – 10.05.2009

Vine weekend-ul şi ne pregătim de petreceri, plecat la mare, grătare sau stăm acasă. Pentru cei ce stau acasă există televizor, pentru cei cu grătare există mici şi bere, pentru cei ce vor pleca la mare există plaja şi pentru cei ce doresc sa meargă la petreceri şi concerte există www.iconcert.ro. „Am aruncat” un ochişor şi v-am făcut un mic rezumat cu privire la evenimentele din Bucureşti. …


8 mai 2009

– Concert Suie Paparude in Parcul Izvor – intrare libera – ora nu o ştiu
– Rock’n Rolla Party in Club Shade cu DJ Mario Rodriguez si MC Adryanno – intrare libera wow
– Concert Delia in Bellagio Club – pretul biletului îl aflaţi la intrare în club
– Tara Mc Donald la Turabo Society Club – biletul la intrare
– EUROPAfest 2009 – Concert Blues, Jazz & Pop, ora 19:00 Sala Auditorium – Sala Mica a Palatului
9 mai 2009
Ziua Europei in Parcul Drumul Taberei – vor urca pe scenă artişti de marca: Eusebiu Stefanescu, Ion Lucian, Rodica Mandache, Maria Teslaru, Ion Marinescu, dar şi sportivi olimpici precum Marius Urzica si Andreea Raducan. Să înceapă petrecerea.
– Concert Parazitii in Hala de Muzica – puţin hip hop nu strică
– WILD WILD WEST PARTY in Club Shade – preţul unui bilet este de 30 lei, dar aveţi un shot de tequila inclus în preţ. Fetele au intrarea gratuită. Cred că acestea sunt singurele situaţii când regret că nu sunt fata:D.
10 mai 2009
– Ziua Europei in Parcul Drumul Taberei – cum sărbătoarea la români tine 3 zile, Ziua Europei se serbează şi ea mai multe zile. Petrecerea începută pe 9 mai, continuă şi pe 10 mai cu Bambi, Conect-R si Fly Project.
– Absolut Stundent Party in The Gate – aşa la final de săptămână

Ce de petreceri şi asta doar în Bucureşti. Pentru amănunte, detalii şi tot ce vă interesează mergeti pe www.iconcert.ro şi aveţi acolo toate detaliile. Distracţie plăcută!

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

1 Response

  1. Eu am ramas sa terminin niste proiecte pentru la facultate , o facultate usoara dar foarte foarte buna cei care stiti va rog so comentati, este vorba de Universitatea de Ecologie din Bucuresti ” si cum spuneam in weekend beau o bere in camera si termin proiectele ma ajuta cineva? vreo domnisoara de preferinta.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Monumentul Holocaustului

În Bucureşti se va construi Monumentul Holocaustului care va cuprinde 5 construcţii: un Memorial, Steaua lui David, Via Dolorosa, Roata...

Închide