3
Ian
2009

Unii baieti „este” penibili

De ce spun asta? Pentru ca sunt foarte multi baieti, care sunt foarte penibili in procesul lor de a agatare unei fete. Asa cum va povesteste si Olix, am iesit de multe ori in cluburi cu multe fete si de fiecare data fetele erau abordate de tot felul de cocalari si de pitziponci. Nu conta ca suntem noi acolo si ca poate acele fete erau iubitele unora dintre noi, tupeul lor era peste masura.

Recunosc ca fetele cu care am iesit sunt dragute, danseaza bine si aranjate. Chiar nu pareau fete disperate dupa agatat si nici costumatia lor nu le facea sa arate a pitizipoance. Totusi se gasesc acesti „destepti” care vin sa agatate.

In primul rand nu stiu sa agate, in al doilea rand sunt penibili la cum danseaza ei si se baga in seama in speranta ca poate poate va gasi o fata sa-i cada in brate. Ma gandesc ca daca tot sunt singuri mereu, inseamna ca ei chiar sunt ratati.

Zilele acestea mi s-au confirma inca o data cele spuse mai sus. Am iesit asa, cu energia ramasa de dupa revelion, prin cluburi. Joi seara in Twice si aseara in The Gate. In ambele iesiri am fost mai putini baieti decat fete si in ambele situatii, penibilii si cocalarii au fost prezenti. E normal sa incerce, ca poate duc lipsa, dar nu la fete aranjate si stilate. Eu nu inteleg, de ce ei nu inteleg, ca fetele lor ii tradeaza si ca arata a cocalari si penibili si ca nici o fata nu va putea fi abordata: „Hei esti beton. Imi dai ID-ul de mess?”

Recunosc ca fetele agata mult mai frumos si mult mai bine ca marea majoritate a baietilor. Poate citesc si ei postul acesta si pe viitor vor lua masuri.

You may also like

Cum să faci femeia fericită
Reţelele sociale
Femeile sunt ca taxiurile…
Momente grele

14 Responses

 1. MaTzA

  :)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

  asta a fost buna…fetele agata mai bine k baietii.sa sti k la asta nu ma gandisem:))

 2. Pingback : » » Fetele agata mult mai bine… - Blogu` Lu` Sorin

 3. A.I.

  la naiba, eu nu stiu sa agat :)). sunt prea timid ca sa ma duc la o fata in club si sa intru cu ea in vorba :P.

 4. da, recunosc, pentru femei este mult, muuult mai usor sa „agate” pe cineva. suntem mult mai rafinate si mult mai directe. ma rog… cazul meu. 😀

 5. Si mai e o chestie – fetele agata cand vor, iar baietii cand pot 🙂

  Da, clar – fetele sunt mult mai rafinate si nu sunt atat de nesimtite … de accea se si zice „farmec feminin”

  In rest nu toti baietii sunt cocalari mai sunt si baieti cu bun simt. Eu inca prefer sa agat pe stil vechi, cu o iesire in oras si o discutie sa cunosc persoana inainte de vrajeala.

 6. Pingback : Replica de agatat …

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Prostia la TV

De ceva vreme am renuntat sa mai frecventez cu privitul posturile romanesti de televiziune. Ma mai uit la un film...

Închide