Uof-Uof, Mai-mai

Cam aceasta a fost reactia mea la finalul unei sedinte la stomatolog. Doctorita a replicat:”Am auzit si un oftat!”. Dap, era un oftat, dar nu de durere. Cred ca a fost mai mult un oftat de ciuda, suparare, nervi.

Si asta pentru ca am fost neglijent cu mine si cu sanatatea dintilor mei, iar acum trebuie sa repar ceea ce s-a distrus. Asa cum v-am mai spus, lucrarea mea e complexa. Cred ca voi trece prin toate etapele stomatologice. Voi suporta consecintele neglijentei.

Pana acum, lucrarile la mine decurg foarte bine, fara prea mari dureri. Echipa Green Dental, cea care a preluat cazul meu, este optimista si, chiar daca stie ca va fi o lucrare grea, ma incurajeaza. Eu sper ca la finalul tratamentului sa zambesc frumos, asa cum imi placea sa o fac mereu, inainte de problemele cu dantura. Saptamana asta am avut programari aproape zilnice si e doar inceputul.

Nu vreau sa intru in detalii pentru ca inca nu sunt expert in stomatologie. Dar in aceste saptamani am invatat sa nu-mi fie frica. Asa ca nu mai neglija. Timp se gaseste pentru o consultatie si ar fi pacat sa nu te gandesti la sanatatea ta si la dantura ta. Daca te programezi online chiar acum pe www.greendental.ro, prima sedinta e gratuita.

Si nu uitati de copii. Incercati sa-i invatati de mici cu stomatologul si sa nu-l prezentati ca un nenea rau. Aveti si un pachet promotional pentru cei mici – SPECIAL DENT ESTET 4 KIDS: 6 sigilări dentare, 2 obturaţii şi 1 şedinţă profilaxie la 360 RON în loc de 1200 RON. BONUS 20% reducere la INHALOSEDARE

4 păreri la “Uof-Uof, Mai-mai

 1. Luiza

  Sorine, stii cum e: mai bine mai tarziu decat niciodata, plus ca ai norocul sa ai niste medici f misto in jurul tau, de fapt o super echipa de specialisti, insa d’aia umani, fara ifose, dar foarte bine pregatiti si mai ales foarte atenti cu oamenii care ajung la ei.

  e bine ca ai invatat si lectia asta. de restul, succes si rabdare si sa ne pui poze frumoase cand esti .. nou, curat si uscat.

 2. Sorin Autor articol

  Luiza, dupa cum spuneam intr-un post anterior, increderea in acesti medici m-a facut sa incep o lucrare asa de ampla. Profesionalismul, priceperea si amabilitatea lor au jucat un rol important:).

  O sa va mai povestesc din aventurile mele la stomatolog:).

 3. GraphisAdv

  Mi-am pus problema ca prefer sa merg la dentist decat fara dinti in gura sau cu carii. Si sincera sa fiu cu aparatele pe care le au astazi nu te doare chiar deloc. Ba chiar imi place mirosul de dentist. 😀

 4. Pingback: Leapsa cu o carte - Concediaza-ti seful!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *