Urban Soup Nights – 5 septembrie 2009

A avut loc şi Urban Soup Nights, al 2-lea eveniment de acest fel, unde ne-am bucurat de viaţă şi prieteni, dar am şi donat pentru o cauză nobilă. Urban Soup Night a fost un eveniment de strangere de fonduri pentru susţinerea compartimentului de terapie intensivă nou-născuţi de la spitalul „Grigore Alexandrescu„.

Am rămas plăcut impresionat de numărul mare de persoane prezente în această seara, dar şi de supa foarte bună. Am văzut şi bătrâni, copii, cupluri din parc, care au venit să guste supa şi să doneze. Copolovici a gătit câteva feluri de supe împreună cu alţi bucătari, dar eu m-am oprit la cea thailandeză şi chiar s-a meritat.

Felicitări organizatorilor şi celor ce au dat o mână de ajutor! Felicitări Tara Duveanu pentru toate aceste evenimente Urban Soup Nights! Totuşi parcă mai vreau supă thailandeză. Vreau reţeta pls pls pls!

Update: Mi-ar fi plăcut să stau mai mult, sa socializez mai mult cu cei prezenţi, dar e greu când cunoşti atâta lume bună. Am încercat să fiu ca un titirez pe acolo şi îmi pare rău dacă nu v-am salutat pe toţi, nu a fost intenţionat.

Alte impresii: Sabina Cornovac, Dietetik, Piticu, aBogdan, KorinnaMS, the voice, Andreea Paraschiv, Elena Cîrîc, Copolovici, Vlad Petreanu, Chinezu, PeStrada şi lista e deschisă:). Anunţaţi care aţi mai scris.

Update:Doneaza cat vrei tu in contul RO54RNCB0072049707680001 deschis la BCR pentru Fundaţia Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”

Update: Legat de poze, se pare că am făcut o greşeală că le-am afişat pe toate. În urma unei înţelegeri, trebuia să afişez doar câteva, iar eu n-am respectat-o. Asa ca eu nu mai detin pozele de la eveniment. Se găsesc la persoana care le-a facut, Carmen Rusu. Îmi pare rău!

13 păreri la “Urban Soup Nights – 5 septembrie 2009

 1. Cristina M

  🙄 a fost frumos,salutari lu dj zoom ,corina si bineinteles sorin!a fost misto pana mi s-a sucit stomacul de la supa cu ceapa..bleaaaaaaaaaaaaah

 2. Pingback: Urban Soup Nights- Elena Ciric

 3. Pingback: [impresii]: Urban Soup Nights (#urbansoupnights) | aBogdan blog

 4. Pingback: Urban Soup Nights – supa, donatie, networking « Let’s just be us!

 5. Pingback: SOUP NIGHTS: MINUNILE SUNT FĂCUTE DE OAMENI | Pranzul din caserola

 6. Pingback: Urban Soup Night « Things for Tara (Duveanu)

 7. adidas

  ar trebui organizate mai des asemenea evenimente si dusa o campanie ptr a fi cunoscute de toata lumea..ptr ca in mod sigur ar fi venit mai multi

 8. Pingback: Urban Soup Nights - supa, donatie, networking - Sabina Cornovac Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *