13
Dec
2009

Va ajunge Geoană preşedinte interimar?

Scandalul politic, legat de fraudarea alegerilor, încă nu s-a încheiat. PSD lupta pentru distrugerea acestei ţări, prin aceste scandaluri repetate, care nu fac bine românilor şi României. A ieşit Băsescu cu 50.33%, el e preşedinte. Hai să nu strigăm Hoţii, când ştim că PSD nu este uţă de biserică.

Chiar dacă PSD nu va reuşi să demonstreze frauda electorală din 6 decembrie, un scop bine ascuns al lui Mircea Geoană şi al PSD-ului, este acela de a trage de timp până pe 21 decembrie şi de a se numi preşedintele interimar, postul revenindu-i chiar domnului Geoană, fiind preşedintele Senatului. O dată ajuns în funcţie, va avea dreptul să-l numească pe prim-ministru, care va avea toate drepturile cuvenite şi cred că va fi Klaus Johannis sau poate chiar Crin Antonescu. Deci se urmăreşte crearea unui guvern PSD-PNL, PD-L intră în opoziţie, iar apoi recunoaşterea lui Traian Băsescu ca preşedinte…deci un rahat pentru România. Mircea Geoană joacă dur.

Conform Constituţiei, mandatul lui Traian Bă­sescu expiră în data de 20 decembrie şi tergiversarea validării noului mandat l-ar putea aduce pe Geoană în poziţia de preşedinte interimar, pentru că el este preşedintele Senatului, adică al doilea om în stat.
Aflat in fotoliul de la Palatul Cotroceni, Mircea Geoană ar trebui să-l desemneze pe Klaus Johannis sau o altă persoană “de încredere” premier. În acest fel, PD-L ar fi scos de la guvernare şi ar trece în opoziţie, iar ulterior Traian Băsescu ar putea să-şi ia în primire cel de-al doilea mandat, dar cu un guvern ostil instalat în Palatul Victoria.

Aici aveţi un post cu toate articolele din constituţie cu privire la funcţia de Preşedinte al României.

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

1 Response

  1. curtea constitutionala il va declara pe Basescu invingator in cursul acestei saptamani si se termina tot balciul

    toate demersurile PSD au fost perfect legale si constitutionale, dar acum, dupa renumararea voturilor anulate, toate demersurile PSD sunt penibile si in detrimentul tarii

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
10 Ciudăţenii de-ale mele

Uof, am primit o leapşă de la Myruna şi, cu toate că nu prea îmi place, am decis să o...

Închide