25
Sep
2012

Vând laptop ASUS K50IJ-SX036L – ieftin şi bun

A sosit momentul să-mi iau rămas bun de la un „bun prieten” care a fost lângă mine mereu, m-a înţeles şi m-a suportat 3 ani. Mi-a fost alături la bine şi la greu, îmi ştie multe secrete şi niciodată nu m-a abandonat când am avut nevoie de el.

Vorbesc de primul meu laptop – ASUS K50IJ-SX036L – un model foarte bun. Cu ajutorul lui am pus bazele proiectului Laptop News, a ştiut să ruleze aplicaţii office, multimedia şi chiar jocuri. Nu a fost foarte rapid, dar am făcut procesare foto şi am realizat chiar materiale video. Windows 7 rulează foarte bine. Am urmărit împreună filme HD sau Full HD, am ascultat muzică. Nu poate să ruleze ultimele apariţii în materie de games! Are şi el nişte limite!

ASUS K50 – s-a tocit putin tastatura

A venit cu o configuraţie foarte bună în vremurile sale de glorie – procesor Dual Core T3000 1.8GHz, 2 GB memorie RAM DDR2, hard disk de 250GB, placă video integrată X4500M, display de 15.6 inch LCD LED şi rezoluţia 1366 x 768 pixeli.

NU a avut nevoie de „doctor”, nu s-a stricat, nu a cedat, nu e spart sau avariat. Şi acum este într-o stare foarte bună de funcţionare, dar l-a cam lăsat bateria, iar eu am vrut să-i dau un mic impuls prin instalarea unui hard disk de 500GB cu 7200 rpm. Este puţin tocit pe la tastatură, dar în rest se ţine bine la vechimea lui!:)

Eu l-am folosit 1.5 ani, apoi a fost „prietenul” nostru de încredere în redacţia Laptop News şi de câteva luni a fost tras pe dreapta ca drezina. Aşa se întâmplă când tehnologia avansează şi apar produse mai performante.

Sincer, nu vreau să-l abandonez şi să se depună praful pe el. Aşa că m-am gândit să-l vând cuiva care are nevoie de un laptop ok şi nu-şi permite unul nou. Eu sper să mai reziste încă 1-2 ani, dar depinde şi de modul în care va fi întreţinut.

Preţ: 700 Lei – cred că este unul ok în raport cu piaţa şi ce ştie să facă! Cei interesaţi mă pot contacta pe adresa de email sorin[@]rusi.ro şi împreună stabilim mai multe detalii!

Update: Laptop-ul a fost dat! Si-a gasit stapan tocmai la Timisoara!:)

You may also like

Bloggers Lan Party -ediția II – ca pe vremuri
Noutati de la Computex 2012 – ziua zero
ASUS G75V şi G55V – două laptop-uri de gaming aproape perfecte
Ce poţi să faci cu o duzină de ultrabook-uri ASUS ZenBook?

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Te pricepi la tehnologie? Vrei un smartphone?

Huawei va participa la Webstock 2012 în calitate de sponsor şi va organiza un super concurs. Spun că va fi...

Închide