21
Mai
2011

Vine Apocalipsa

Fraţilor, voi aţi luat-o razna? De 2 zile tot aud „Vine Apocalipsa„! Aşa şi? Care-i faza? Vine, ne ia şi se termină bâlciul. S-a stabilit ora, scopul şi durata vizitei? Eu zic să ne facem bagajele, să ne gătim în straie de sărbătoare, să pregătim pâinea, sarea, slana şi ceapa, păi da trebuie să o primim omeneşte.

Vine după atâta timp şi poate îi va fi foame. Zic să pregătim şi două pahare, unu cu apă şi unul gol, că poate îi va fi sete sau poate nu. Bilete în primul rând or mai fi? Eu vreau la business class şi să mă anunţe Apocalipsa când soseşte staţia „arzi în flacari cu peronul pe Ana Lesko”! Am acum şi ochelari 3D de la LG, deci o văd în toată splendoarea ei.

Şi nu înţeleg un lucru. Sunt mulţi care ţipă că vine Apocalipsa! Păi şi de ce atâta isterie? Ce, nu mai avem loc pe Pâmânt? Hai că un locuşor şi pentru ea se va găsi. Acum na, nimeni nu ştie cum arată. Dar oare o fi grasă sau slabă?

Citeam puţin presa şi am văzut că nebunia asta cu Apocalipsa de 21 mai 2011 a venit de la un nene pe nume Harold Camping. Cică are 80 de ani şi este un fundamentalist crestin. Din câte am înţeles, el a mai prezis o dată Apocalipsa, dar nu a avut loc din cauza unor greşeli de calcul. De, un moş la 80 de ani nu mai are mintea ageră ca un tânăr la 20.

Dar stau şi mă gândesc, Camping ăsta nu cumva are o fiică pe care o cheamă Apocalipsa şi poate l-a anunţat că se întoarce acasă din tări străine. Aşa că a ieşit omul să anunţe publicul iubitor că fiica lui vine…Vine Apocalipsa!

Bun, aşa că vă las să vă pregătiţi şi ne auzim pe 22 mai. Să-mi povestiţi cum a fost! Până atunci, să mă ierte Apocalipsa, dar eu voi fi la triat jucării şi hăinuţe pentru ziua copilului – 1 iunie 2011.

You may also like

Armata a preluat puterea in Egipt

2 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
ASSOCLIC 1-2011 – Ateliere Fară Frontiere a donat 503 calculatoare câștigătorilor proiectului

Ateliere Fără Frontiere a organizat în urmă cu 2 zile evenimentul aniversar prin care a sărbătorit 2 ani de la...

Închide