1
Noi
2009

Vodafone.ro are hainuţe noi

Vine iarna, bine îmi pare şi Vodafone are hainuţe noi. Aceasta schimbare are loc la nivel internaţional, iar în România layout-ul a fost implementat de firma Kondiment. Noul site este mai prietenos şi se mişcă mult mai bine. Dacă înainte navigarea pe vodafone.ro era un chin, acum este o plăcere. Informaţia este bine structurată, totul fiind la doar un click distanţă. Şi dacă nu te descurci cu navigatul pe site, există un search care funcţionează bine.

Săptămâna trecută căutam un telefon prin magazinul online şi mi-am cam pierdut cumpătul când am văzut cât de greu se mişcă. Acum mi se pare că este mai ok, filtrele merg bine si ofertele sunt la locul lor.

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

6 Responses

  1. Pingback : Twitted by AndreiPintica

  2. Pingback : uberVU - social comments

  3. Pingback : Twitted by mobilissimo

  4. colturos si infect. parere proprie. copiati frate de aici : o2online.de/ sau de aici orange.ro . Este o parere proprie despre noul site vodafone. Sorin nu o va sterge chiar daca nu-s de acord cu el 🙂 Sau mai bine il lasa pe ala vechi vodafone.de/

  5. Cosmin…am inteles ca se vor schimba toate site-urile vodafone:). Mie imi place cum arata si se misca foarte bine, o problema avuta in trecut.

  6. Sorin, nu te lasa pacalit de orice comunicat de presa 😛

    S-a schimbat doar CSS-ul, dar tot site-ul a ramas acelasi dpdv content, parte tehnica, etc.

    nu comentez cum arata ;D

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Windows 7 cu probleme…?

Windows 7 are probleme aşa cum are şi în filmuleţul de mai jos? O eroare de "încărcare" pe la minutul...

Închide