6
Dec
2009

Votat 2009 – 6 decembrie

Am reuşit să-mi exprim votul, fără să stau la cozi interminabile şi fără nervi. Marian a avut buna inspiraţie să mergem în Măgurele la secţia 35 specială de la Facultatea de Fizică. Totul a durat o oră şi m-a costat 3 lei microbuzul. Acolo ni s-a spus că am ajuns la fix, pentru că nu mai aveau buletine de vot şi BEJ Ilfov refuză distribuţia acestora. Preşedinta secţiei 35 specială Măgurele a solicitat buletine de vot de la ora 11 şi a fost refuzată. Mai multe secţii de votare din jud. Ilfov şi-au suspendat activitatea pe acelaşi motiv.

Votul ar putea fi intrerupt si in sectiile speciale din Otopeni, Magurele, Berceni, Stefanesti, Pantelimon, Dascalu, Peris, Chiajna si Cernica, din acelasi motiv.
Biroul Electoral Judetean a decis, cu sase voturi pentru si cinci impotriva, sa nu suplimenteze numarul buletinelor de vot la sectiile speciale.
Au votat pentru membrii BEJ acreditati din partea PRM, PSD, PNL, PNG, UDMR si PAS, care sustin ca suplimentarea buletinelor de vot ar incuraja turismul electoral.

(sursa hotnews)

Deci unde este dreptul la vot? De când PSD-ul decide cine votează şi cine nu? Geoană, noi ştim că ai un morcov în cur, dar lasaţi lumea să meargă la vot. Nu furaţi dreptul cetăţenilor de a vota. Ruşine Mircea Geoană, Ion Iliescu şi PSD…

Acum când bătălia este atât de strânsă, fiecare vot contează. Am votat pentru că şi votul meu contează.

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

3 Responses

  1. Pingback : În Cişmigiu la bradul lăudat | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Ardeeeeeeeeeeee

Interesantă campania celor de la Burgerking cu răzbunarea cepei şi cu filmuleţele în care arde, chiar dacă nu prea am...

Închide