28
Iun
2011

Votaţi Dj Luka

Cei de la Tuborg caută un manager pentru party-uri! Se oferă în schimbul serviciilor o bonificaţie de 1000 euro lunar, telefon de serviciu şi o Toyota Auris hibrid. După cum v-am mai spus, mie îmi place campania. Este cu multă bere, distracţie, petreceri, bani, maşină şi sigur nu vor lipsi fetele frumoase!

Înscrierea în campanie se poate face până pe 10 iulie 2011 şi trebuie să fiţi consumatori de bere Tuborg. Vă puteţi înscrie înregistrând codul unic de sub capacul sticlelor sau de sub cheiţa dozelor pe site-ul www.tuborg.ro, fie prin trimiterea unui SMS la numarul de telefon 1858, cu tarif normal in retelele de telefonie mobila.

Şi eu m-am înscris în această competiţie, dar am decis să-l susţin pe Dj Luka din Constanţa. Este un dobrogean de-ai mei şi pe viitor vom face parte din aceeaşi regiune, asta dacă mai face Băsescu împărţirea teritorială. Aşa că vom munci împreună şi sper ca Luca să fie ales Tuborg Party Manager-ul naţional. Sunt convins că va organiza cele mai tari petreceri. Şi voi puteţi să vă înregistraţi în competiţia pentru manager-ul de petreceri Tuborg. Însă eu vă invit să-l votaţi pe Luca şi să ne susţineţi. Bătălia nu este foarte uşoară. Dobrogeni, avem nevoie de voi!:)

You may also like

Cum se organizează un party perfect?
Tuborg Party Manager – se caută manager de party
Unde ne distrăm de Sf. Maria?
Neatentia la volan

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Hai să bem un vin de Măcin

Când se mai merge prin România, zic să nu rataţi o degustare de vinuri la crama Dobrogeană din Măcin. Centrul...

Închide