5
Mar
2009

Voteaza Pamantul si stinge lumina! – 28 martieOn March 28 you can VOTE EARTH by switching off your lights for one hour.
Or you can vote global warming by leaving your lights on.
The results of the election are being presented at the Global Climate Change Conference in Copenhagen 2009. We want one billion votes for Earth, to tell world leaders that we have to take action against global warming.

votearthhour.org si earthhour.org sunt website-urile miscarii ce va avea loc pe data de 28 martie 2009
(via iLL.ro)

Eu votez Pamantul si pe 28 martie voi stinge orice consumator de energie electrica, pentru o ora. La fel ca si anul trecut, si anul acesta se va tine ora Pamantului. Anul trecut Ora Pamantului a fost sarbatorita in toata lumea.

Dragi prieteni voi ce votati? Pamantul sau poluarea globala? Rog tot blogroll-ul si pe toti cei care ma cunosc, sa promoveze evenimentul si sa voteze Pamantul.

You may also like

Incalzirea globala
Eu sting lumina, si tu?
Optimizarea timpului si a cheltuielilor
Pamantul fara oameni

6 Responses

  1. Pingback : Optimizarea timpului si a cheltuielilor - Blogu` Lu` Sorin

  2. Pingback : Fotbal sau stingem nocturna? - Blogu` Lu` Sorin

  3. Eu votez incalzirea globala ! Sa ne incingem cu totii, sa ardem, sa murim de vii pentru ca asa meritam. Noi facem sacrificii, aratam ca ne pasa, iar cei de care depinde cu adevarat aceasta problema isi vad in continuare de ale lor, isi protejeaza colosii industriali, ii subventioneaza s.a.m.d. Si atunci .. de ce sa ma sacrific eu, ca sa le fie bine tot altora ?! Copii mei ? Daca le e sortit sa moara, sa moara. Incriminam avorturile, dar nu putem da pedeapsa capitala unuia care ucide in serie, care-si terorizeaza confratii .. de ce ?! Ne dorim o lume mai buna, dar nu incercam sa o facem in fiecare moment, ci doar odata pe an.
    Vrei „sentimente” pentru ce e in jur, uite sentimente, sa invatam de la unguri: sa stingem orice lumina stradala in exces dupa ora 12 noaptea, sa stingem iluminatul cladirilor publice, sa stingem beculetele de sarbatori, sa folosim mai putine, sa folosim becuri economice si atunci in fiecare zi, cate 5-6 ore intr-un an de zile sa vezi ce o sa-mi pese de natura si de planeta Pamanat. Asa insa .. este o vorba romaneasca „Cu o floare, nu se face primavara”

  4. Pingback : Eu sting lumina, si tu? - Blogu` Lu` Sorin

  5. Pingback : Aceeaşi întrebare “de ce?” | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Albumul meu

Am primit o leapsa de la "necenzurat" si mi s-a parut foarte interesanta.

Închide