7
Feb
2009

Vreau sa cumpar din online…

Dar imi este teama sa nu dea firma faliment. Inca de anul trecut, Criza Economica a inceput sa faca „victime” in randul magazinelor online.

Am fost surprins cand am aflat ca eMAG are probleme si mai multi angajati, sau fosti angajati, au facut dezvaluiri din interior.

La inceputul anului, magazinul online 24pc.ro dispare, la fel si angajatii si proprietarul firmei. Multi cumparatori au ramas cu garantiile la produse neacoperite si unii chiar au pierdut produsele pe care le-au lasat in service, inainte de 2009. Domeniul 24pc.ro a fost cumparat de pcfun.ro, iar firma a fost vanduta in Moldova.

La inceputul lunii februarie apare o alta stire din comertul online, care ma surprinde. Zoso anunta pe 5 februarie ca Marketonline este in negocieri cu Alliance-Royal. Cu 2 zile inainte tot la Zoso citesc ca domeniul marketonline.ro a fost mutat pe SC Azerty Distribution Computer SRL.

Piata comertului online este instabila. Procesele au inceput sa se tina lant, furnizorii incep sa urle dupa bani, iar magazinele online sunt aproape de faliment. Nici magazinele offline nu o duc prea bine. Oare de la cine putem cumpara, cu convingerea ca-n urmatorii 3 ani certificatele de garantie nu ajung hartie de sters la fund? Sunt prea putini furnizori care asigura garantiile persoanelor fizice.

You may also like

[Black Friday 2014] eMAG vinde carburanți online
eMAG intră pe TV
Promoţia eMAG – eşec sau succes?
eMAG.Cluj – şi cine spunea că este criză?

4 Responses

  1. Problema cea mai mare vine de la furnizori, ca astia desi isi vand produsele prin magazinele on-line, nu ofera garantie direct clientului.
    Daca ar oferi direct garantia asa cum face IT Direct , ai putea sa cumpari linistit de oriunde (probabil ca magazinele cu cel mai mic adaos ar avea si cel mai mare rulaj, dar deh, daca nu e cap, ce poti sa ceri?)

  2. Ma referea ca acea garantie sa fie valabila chiar daca magazinul online de la care ai cumparat a dat faliment. In cazul asta sa poti sa te duci la funizor cu produsul care s-a defectat.

  3. Pingback : Produse in garantie - Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Valentine’s Day vs. Dragobetele

Valentine’s Day sau Ziua indragostitilor, este o sarbatoare occidentala de origine catolica. Are in mod paradoxal o origine foarte veche,...

Închide