You may also like

Noua mea temă la blog…
În News 7
Fotomodel pentru câteva ore:)
Promenada operei 2009

10 Responses

 1. In toate cele ce le-ai enumerat ai ce vedea.

  Teatrele sunt minunate. Si in toate-s actori renumiti sau mai noi, de mare talent. Se merita sa-ti faci timp de teatru. Desigur, „National”-ul e nr 1.

  …Nu ti-as recomanda si Casa Poporului (cica! 🙂 ); s-ar putea sa iti vina rau…

 2. Se numeste Palatul Parlamentului!!! si da se merita sa te duci doar ca sa iti dai seama cat de megaloman era raposatu!Cotroceniul habar n`am, da Muzeul Taranului Roman se merita!!Teatru…hai mah am stat eu 1 an in Buc si mi`am facut timp sa merg! Du`te la Nottara e mic si confortabil!
  Bafta!

 3. Sorin, îţi recomand să începi cu Casa Poporului. De ce tocmai asta e foarte simplu, fiindcă la circ, operă Cotroceni şi la Muzeul Ţăranului n-am călcat nici eu.
  Ce aş mai băga pe listă ar fi Muzeul de Istorie, în cadrul căruia momentan chiar se desfăşoară un târg de carte.

 4. @Tizule, la circ chiar nu merita sa te duci. Il vezi zilnic unde te-ntorci. Pe strada, la TV, pe net. Intr-adevar, nu vezi toate animalele de acolo, dar vezi multe din ele. 😀

 5. mihai

  Frate, e tare la MTR (profu meu e director acolo) si chiar merita (fratilor „se merita” e gresit).

  La opera e iarasi fain (opera nationala – la Eroilor) – am fost la Macbeth si la Cosi fan tutte. Mie-mi mai place ca multe piese sunt interpretate in italiana. La teatru am fost mai demult la Don quijote – Odeon, cu FLorin Zamfirescu. Insa e mult mai tare sa te duci la Teatrul Podul de la Casa de Cultura a Studentilor (tot pe la Eroilor, in spatele Operei, pe calea plevnei) – teatru jucat de studenti, cu regizor profesionist. pt ca e inghesuiala, am stat foarte aproape de actori – chiar simti piesa, jocul, respiratia actorilor.

  by the way, da-mi si mie add cand ai timp, Sorine

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
In cautare de joburi

De ceva vreme, sunt in cautare de joburi. Am observat o scadere a locurilor de munca, dar o imensa crestere...

Închide