10 păreri la “Vreau sa merg la

 1. Babilonul imobiliar

  In toate cele ce le-ai enumerat ai ce vedea.

  Teatrele sunt minunate. Si in toate-s actori renumiti sau mai noi, de mare talent. Se merita sa-ti faci timp de teatru. Desigur, „National”-ul e nr 1.

  …Nu ti-as recomanda si Casa Poporului (cica! 🙂 ); s-ar putea sa iti vina rau…

 2. oana

  Se numeste Palatul Parlamentului!!! si da se merita sa te duci doar ca sa iti dai seama cat de megaloman era raposatu!Cotroceniul habar n`am, da Muzeul Taranului Roman se merita!!Teatru…hai mah am stat eu 1 an in Buc si mi`am facut timp sa merg! Du`te la Nottara e mic si confortabil!
  Bafta!

 3. Cristi VADUVA

  Eu zic sa nu mergi la circ, cine vrea sa te vada sa vina la tine!

  Eu zic sa mergi la cotroceni, si eventual ia-i la pumni si palme pe cei de acolo …

 4. Bau

  Sorin, îţi recomand să începi cu Casa Poporului. De ce tocmai asta e foarte simplu, fiindcă la circ, operă Cotroceni şi la Muzeul Ţăranului n-am călcat nici eu.
  Ce aş mai băga pe listă ar fi Muzeul de Istorie, în cadrul căruia momentan chiar se desfăşoară un târg de carte.

 5. Sorin Grumazescu

  @Tizule, la circ chiar nu merita sa te duci. Il vezi zilnic unde te-ntorci. Pe strada, la TV, pe net. Intr-adevar, nu vezi toate animalele de acolo, dar vezi multe din ele. 😀

 6. mihai

  Frate, e tare la MTR (profu meu e director acolo) si chiar merita (fratilor „se merita” e gresit).

  La opera e iarasi fain (opera nationala – la Eroilor) – am fost la Macbeth si la Cosi fan tutte. Mie-mi mai place ca multe piese sunt interpretate in italiana. La teatru am fost mai demult la Don quijote – Odeon, cu FLorin Zamfirescu. Insa e mult mai tare sa te duci la Teatrul Podul de la Casa de Cultura a Studentilor (tot pe la Eroilor, in spatele Operei, pe calea plevnei) – teatru jucat de studenti, cu regizor profesionist. pt ca e inghesuiala, am stat foarte aproape de actori – chiar simti piesa, jocul, respiratia actorilor.

  by the way, da-mi si mie add cand ai timp, Sorine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *