4
Oct
2009

Vreau să văd o Aurora Boreală

Toti visam la case, maşini, bani şi multe alte bunuri, care să ne înconjoare. Şi eu visez la aceste lucruri, dar visez şi la ziua când voi avea ocazia să văd o Aureolă Boreală, acest minunat spectacol de culori ce are loc pe cer.

Sper să-mi îndeplinesc acest vis, înainte să fie blocat de norii ce apar datorită poluării. Cred că e corect şi Aurora Boreală şi Aureola Boreală.

(Oana mi-a reamintit de fenomen)

Update: Am schimbat titlul în Aurora Boreală, pentru că este forma mai des folosită.

9 Responses

 1. In nordul Finlandei sau Suediei, dar cica trebuie sa stai pe acolo 2 saptamani ca sa prinzi conditiile perfecte.

  Vezi ca nu esti singurul, mai sunt si altii care viseaza la asta

 2. Tim – nu am zis ca sunt singurul, doar ca am pus accentul pe faptul ca multi nici nu stiu ce este:).
  Alin – da asta ar fi cea mai simpla solutie:)

 3. Oana

  Si eu sunt printre cei care spera sa nu moara inainte de a vedea o aurora boreala. Desi e una din cele mai puternice dorinte, inca nu am pornit nici un demers in acest sens. E insa momentul sa nu mai visez cu ochii deschisi si sa trec la fapte. Alexandra, sau oricine altcineva care a vazut o aurora boreala in realitate, sau stie pe cineva care a fost acolo, va rog sa imi scrieti cum ati ajuns sa vedeti aurora boreala. Am senzatia ca dupa ce o voi vedea, viata mi se va schimba radical in bine…

 4. Teodora

  Si eu vreau sa vad o aurora boreala. Ma gandesc ca am putea sa facem un grup, ne documentam de locatiecat costa, perioada vizibilitate, si just do it,ce ziceti?

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Topul celor mai bine plătite joburi de acasă

Conform unui articol de pe money.ro, cei mai bine plătiţi profesionişti care au biroul acasă sunt web-designerii, traducătorii, contabilii şi...

Închide