13
Mai
2009

Vreau şi eu moca

Si eu aş vrea să beneficiez de multe lucruri gratuite, dar nu se poate. „Frate ca frate, dar brânza-i pe bani” – zice un proverb românesc. Ieri am primit un email de la o domnişoara PR-ista care mă ruga să scriu despre provocarea la barbaţi şi prin intermediul acestui post să se promoveze un nou produs Nivea. Surpriza a apărut pe la mijlocul textului când am constatat că avantaje zero. Dacă eram deacord, mă alegeam cu un link pe un site.

Mă link-ul nu-mi achită cheltuielile. De ce aş scrie despre un produs al unei companii doar de dragul unui link? Nu-mi pare rău să scriu şi să ofer premii cititorilor mei, dar nu o fac pentru firmele care nu-mi oferă avantaje şi care au alocat bugete serioase pentru aşa ceva, dar profită de bloggeri. Noi scriem şi promovăm, iar ei culeg roadele. Am tot scris despre diferite campanii şi am promovat diferite produse, dar s-a terminat promoţia. Suntem oameni, avem şi noi cheltuieli, pentru unii dintre noi aceasta este o meserie.

Chiar nu vreţi să cheltuiţi bugetul alocat pentru o campanie pe bloguri dacă tot vreţi aşa ceva?

Se pare că nu sunt singurul în aceasta situaţie. Au mai scris pe aceeaşi problemă şi Arhi, Bobby Voicu, Visurat.

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Blogger face – Sorin Rusi
World Blogging Forum 2009 – în imagini – a doua zi
World Blogging Forum 2009 – în imagini – prima zi

3 Responses

  1. Oare nu cumva deja le-ati facut destula reclama? Oare nu cumva asta au si vrut? Adica omul sa se intrebe „frate, care e produsul asta nou, ca m-au distrus toti pe toate site-urile si blogurile”. Eu deja ma intreb. Sincer.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
E la rând K Tech Electronics

Da, la rând la faliment. Conform ultimelor ştiri apărute în presă, compania K Tech Electronics trece printr-o perioadă foarte grea,...

Închide