Web-Club party Decembrie 2008

Astazi, adica ieri, a avut loc ultima editie Web-Club pe anul 2008. Evenimentul s-a tinut in Orange Concept Store, iar evenimentul a fost organizat de Evensys, asa ca-l felicit pe Manafu si pentru acest eveniment minunat.

Evenimentul a inceput la 18.30 si in deschidere a fost o mini-sesiune de prezentari in care 10 speakeri au incercat sa ne explice anumite idei personale legate de internet si viata. Am aflat ca InConstantin se gandeste sa infiinteze un partid al bloggerilor (PBP), ca trebuie sa facem un „HI5” al ideilor, ca sportul inseamna sanatate. Mi-a placut ideea lui Catalin Tichieru de a face un blog offline. Articolele sa apara in fiecare dimineata sub forma unor flyere A6 si sa fie distribuite din cutiile RSS amplasate pe la metrou, Unirii, Universitate etc. Inca nu ne-a explicat unde va fi afisat blogroll-ul, dar se mai gandeste:)

Dupa prezentari, lumea a socializat care cum a putut si a avut loc. Cam trist totusi ca foarte multi s-au tirat repede. Tin sa-i anunt ca nu suntem in criza de timp, suntem intr-o criza economica, dar ma rog fiecare cu problemele personale.

Am apucat sa socializez cu siblondelegandesc.ro, T3mb3, (cu aceste 2 domnisoare am venit si tot cu ele am si plecat), AFaith, artistu’, Catalin Istratoiu, Buddha, Manafu, Swamp, ahilosu.

A fost o seara ok, funny si placuta. Maseluta mea ce m-a mai deranjat, dar am incerca s-o ignor.

Fotografii de la eveniment aici si aici

4 păreri la “Web-Club party Decembrie 2008

  1. Pingback: Webclub 2008 | ~» swaMp blog «~

  2. Pingback: Cum sa scrii despre un eveniment

  3. Pingback: Am vorbit azi la Web-Club | mihai-irinel.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *