5
Mai
2009

Windows 7 RC1

De astăzi puteti descărca, dacă aveţi de unde, şi instala noul sistem de operare, Windows 7 Release Candidate (RC1) – versiunea de teste. Conform declaraţiilor oferite de oficialii Microsoft, noul sistem de operare poate fi testat gratuit până în 2010. Eu am căutat pe site-ul oficial Microsoft şi nu am găsit de unde să-l downlodez. Ori nu a fost pus, ori au uitat.

Eu l-am descarcat de aici şi urmează ca în câteva zile să-l instalez. O întrebare am pentru cei ce l-au testat: „Pot să-mi import profilul, de la mozilla, din XP în windows 7„?

Update
: Pentru cei ce doresc să-l încerce şi nu ştiu ce sistem este necesar, vă prezint configuraţia minima ce trebuie s-o aveţi pentru a putea rula Windows 7 în condiţii decente:
Procesor cu frecventa minima 1GHz, 1GB RAM, 16GB spațiu de hard-disc, procesor graphic compatibil DirectX 9 cu driver WDDM 1.0. Cerinţele nu sunt foarte mari.

You may also like

HTC şi Microsoft au lansat Windows Phone 8X şi Windows Phone 8S (specificaţii tehnice)
HTC susţine platforma Windows Phone 8
Internet Explorer 9 – spot publicitar
Download Windows 8 Consumer Preview

12 Responses

 1. Mihai

  L-am luat, l-am instalat si nu l-as mai dezinstala pentru moment. Merge extraordinar de bine, este stabil , se misca mai rapid decat XP-ul (pe Vista l-a lasat in urma cu 10 ani lumina) si nu am intampinat probleme la instalare de soft si drivere, ca si atunci cand am pus Vista.
  Am comp vechi, Barton 2500+ si 1 GB Ram DDR400 pe care rula XP-ul de multa vreme.
  Daca stii sa il configurezi cum trebuie, ( in primul rand ii opresti toate serviciile inutile), vei fi multumit de performantele lui Windows 7 RC1.
  Daca habar nu ai cum sa il configurezi, mai bine ramai pe XP, pentru ca SIGUR nu va functiona 7-le cum te astepti si vei trage concluzii gresite in privina lui.

 2. Vasi Cucu

  Am dat să-l descarc şi mi-a spus „descărcare terminată” cam la jumătate, fişierul salvat are 1,2 GB faţă de 2,4 GB cât arăta la început. N-o fi avut răbdare cu conexiunea mea Dial-up?

 3. Cornel

  Eu unul l-am descarcat de pe site-ul Microsoft. Singura problema pe care o vad in acest moment si care este si motivul pentru care nu l-am instalat inca este lipsa driverelor pentru diverse dispozitive, cum ar fi: placa video, tuner TV, placa sunet, etc.
  Cand vom avea si suport pentru drivere o sa-l instalez.

 4. Pingback : De ce Windows 7? | Blogu` Lu` Sorin

 5. alex

  am incercat sa instalez Win7 dar.. nu imi merge ( config mea : procesor intel dual core 5600, 2gb ddr2, placa video gf 9500gt+1024mb, hdd 160gb..) dar am placa de baza MSI.. se poate sa fie de la placa de baza? cineva aja mi`a spus, k de instalat se instaleaza pana acolo dupa ce imi cere serialul si dau next.. se blocheaza si nu mai pot face nimic, pls spuneti dak stiti ce cauza ar putea fii

 6. Pot exista si probleme de compatibilitate, dar pana acum esti singurul care s-a plans de problema asta. Posibil sa fie de la HDD, ram? Poate arhiva nu e cea buna?

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cat te costa sa devii preot?

Daca vrei să ajungi preot, fără să se respecte regulamentele Bisericii Ortodoxe Române, te costă aproximativ 3000/5000 EUR în rate....

Închide