14
Ian
2009

www.iConcert.ro – Totul despre concerte

Cautand pe internet tot felul de informatii despre evenimentele si concertele ce vor avea loc in 2009, mi-am dat seama ca nu este site care sa trateze toate concertele din Romania. Mereu sunt nevoit sa intru pe 10-15 siteuri ca sa vad si eu ce concerte sunt anul acesta.

Intr-o discutie cu un prieten, i-am spus de faptul ca nu am gasit site care sa contina toate concertele si c-ar fi bine sa lanseze el unu. Zis si facut. De 2 zile s-a lansat www.iconcert.ro, un site-blog pe care sper sa gasesc aproximativ toate concertele, indiferent de gen si artisti. Imi place ca-i simplut si ofera informatia necesara la fiecare concert. Exista si un „Calendar de evenimente” cu ajutorul caruia puteti sa vedeti ce concerte sunt in orice luna sau zi din an, iar sub calendar exista afisarea cronologica a evenimentelor. Sustin acest proiect si sper sa fie ceea ce ne dorim cu totii. Un site-blog unde gasim orice informatie despre concerte, la un click distanta.

You may also like

(18+) B.U.G. Mafia – pula mea (poze şi filmuleţe)
Concert Ştefan Bănică JR si de ce are succes
2 ore de ATB în Kristal Glam Club – noiembrie 2009
Zeedo Dj Contest – Arenele Romane – poze şi filmuleţe

4 Responses

  1. Din pacate trebuie sa te contrazic 🙂
    Daca intri pe site-ul de mai sus, vei vedea ca exista deja un site care sa stranga toate concertele la un loc, intr-adevar si el foarte tanar.

  2. Pingback : IConcert.ro in “hainute” noi - Blogu` Lu` Sorin

  3. Pingback : Retrospectiva 2009 | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Imnul politichiei la Romani

Buna tara, rea croiala / Mama ei de randuiala / Aia hoti, astia hoti / Mama lor la toti (via...

Închide