www.iConcert.ro – Totul despre concerte

Cautand pe internet tot felul de informatii despre evenimentele si concertele ce vor avea loc in 2009, mi-am dat seama ca nu este site care sa trateze toate concertele din Romania. Mereu sunt nevoit sa intru pe 10-15 siteuri ca sa vad si eu ce concerte sunt anul acesta.

Intr-o discutie cu un prieten, i-am spus de faptul ca nu am gasit site care sa contina toate concertele si c-ar fi bine sa lanseze el unu. Zis si facut. De 2 zile s-a lansat www.iconcert.ro, un site-blog pe care sper sa gasesc aproximativ toate concertele, indiferent de gen si artisti. Imi place ca-i simplut si ofera informatia necesara la fiecare concert. Exista si un „Calendar de evenimente” cu ajutorul caruia puteti sa vedeti ce concerte sunt in orice luna sau zi din an, iar sub calendar exista afisarea cronologica a evenimentelor. Sustin acest proiect si sper sa fie ceea ce ne dorim cu totii. Un site-blog unde gasim orice informatie despre concerte, la un click distanta.

4 păreri la “www.iConcert.ro – Totul despre concerte

  1. concerte

    Din pacate trebuie sa te contrazic 🙂
    Daca intri pe site-ul de mai sus, vei vedea ca exista deja un site care sa stranga toate concertele la un loc, intr-adevar si el foarte tanar.

  2. Pingback: IConcert.ro in “hainute” noi - Blogu` Lu` Sorin

  3. Pingback: Retrospectiva 2009 | Blogu` Lu` Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *