X Factor - Auditii Bucuresti

X Factor – audiţii Bucureşti – 11 iunie 2011

Se pare ca nu mai este mult şi se dă startul unui nou show TV – X Factor. Ieri am trecut prin Plaza România şi am surprins ultimele momente de la audiţiile din Bucureşti, ultimele din program.

X Factor - Auditii Bucuresti

Audiţiile sunt prima etapa a show-ului pe care, din toamnă, Antena 1 îl va aduce şi în România. Fără bariere de vârstă sau stil, a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în randul telespectatorilor. Pe lângă oportunitatea de a-şi schimba vieţile, de a deveni cei mai cunoscuţi artişti ai momentului şi de a-şi face vocea auzită, participanţii au şi o miză materială pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu oferit vreodata de un show de televiziune din România.

Va fi concurentul direct al show-ului de la Pro TV – „Românii au talent”. Însă eu sper să nu facă aceeaşi greşeală cu acordarea premiului pe cauză socială şi nu pe merit. Hai să lăsăm poporul să se exprime liber şi cel mai bun să câştige. Dar cel cu vocea cea mai bună sau cu talentul cel mai inedit, după caz, şi nu cel cu povestea cea mai lacrimogenă.

Pozele de mai jos au fost făcute în jurul orelor 14.00. Audiţiile au început la ora 9 şi au participat peste 2000 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *