10
Mar
2009

Ziua ta? Cand?

Prin acest post vreau sa-mi cer iertare tuturor oamenilor din jurul meu, care si-au serbat ziua de nastere, sau urmeaza, si eu nu i-am felicitat. Recunosc ca nu obisnuiesc sa tin minte chiar toate zilele de nastere, nu e punctul meu forte. Avand o viata agitata si cuprins de multe ganduri si idei, uit zilele de nastere. Va rog sa ma iertati si nu ezitati sa-mi aduceti aminte din timp.

Ca tot scriu acest post, va rog sa-mi comunicati prin comentarii sau mail cand e ziua voastra de nastere sa le trec intr-un calendar. Asa nu le voi mai uita si veti avea parte de surprize. Macar o felicitare de ziua ta sau un simplu „La multi ani” tot iti voi trimite, daca nu se poate mai mult, dar decat deloc tot e bine, zic!

Voi cum stati cu zilele de nastere? Vi le amintiti sau nu la timp? (post inspirat de la BabyRacy)

Cu dedicatie pentru cei ce si-au serbat ziua de nastere, isi serbeaza azi ziua de nastere, sau va urma.
3 Sud Est – De ziua ta

You may also like

Concert aniversar Nazareth
Petrecere de divort – Tan Tan
Mos Craciun
Crist(ea)mas Blog Party 2008

10 Responses

 1. raluca

  sa fim seriosi……ar fii prea scump telefonul pentru un la multi ani si cu siguranta nu ai avea bani de o floare

 2. Raluca nu ai de sa stii. Vezi ca am scris un articol legat de peniblitatea oamenilor. Nu ai de unde sa stii ce fac, ce face ce face penisul meu si cati bani am.

 3. raluca

  Pentru cultura ta generala hai sa iti spun de unde mi-am dat seama ca nu e nimic de capul tau: citind cateodata ce aberezi tu pe blogul asta, am vazut posturi de genul…am mancat la KFC snack box ca de altceva nu am avut bani….de martisor nu am fost pregatit, etc. Te dai singurel de gol. Lucrurile astea nu se scriu pe blog, daca vrei sa ne faci sa credem ca esti un om instarit si daca vrei sa ai o imagine de high class. Nu crezi?

 4. raluca ma faci sa rad. Nu stau sa-ti dau explicatii. Oricum esti pe aratura:)). Postul cu KFC a fost campanie:)). Te-ai lamurit?

  Acum gata cu aceste comentarii la acest post. Oricum esti offtopic, sau nu cunosti ce inseamna termenul?

 5. raluca

  ca bine zici mylive….decat sa pierd timpul citindu-va voua aberatiile mai bine ma plimb in hersatrau….macar vad oameni….nu frustrati ce stau toata ziua la calculator

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cel mai scump iPhone

2.2 milioane $ pentru un iPhone 3G King Button.

Închide