3
Feb
2012

ZiuaZ – Zonga.ro – party în imagini

Iată că misterul a fost elucidat. ZiuaZ a însemnat lansarea zonga.ro, un serviciu Trilulilu de streaming audio. Este un fel de eOk.ro cu ceva îmbunătăţiri. Nu mă pronunţ acum legat de site pentru că nu mi-am format încă o părere, dar ideea este de aplaudat. Însă aş sancţiona faptul că site-ul nu este accesibil pentru toată lumea. S-a făcut un mare buzz pentru un produs “private beta”.

Felicit echipa The Practice pentru organizarea evenimentului şi e de apreciat cum au reuşit să păstreze un asemenea secret până la marea lansare. Mi-a făcut plăcere să revăd această echipă de fete drăguţe şi îmi cer scuze dacă n-am recunoscut pe toată lumea. Costumaţiile mi-au bulversat baza de date:D.

Plus că ZiuaZ a însemnat o mare petrecere. Toată lumea a participat în ideea că va fi frumos, chiar dacă nu existau prea multe detalii. Cei 5 complici (Chinezu, Manafu, Bobby Voicu, Cristina Bazavan şi Victor Kapra) au oferit încrederea că va fi bine şi chiar a fost.

Dar vorba multă, sărăcia omului, aşa că vă las să admiraţi câteva poze de la party-ul Zonga.

Mai multe o să găsiţi pe SkyDrive şi Facebook! (revin cu link-urile)

Îmi cer scuze dacă n-am recunoscut pe toată lumea, dacă n-am salutat. Dau vina pe costumaţii, aglomeraţie, gălăgie:). Se iartă?

Ştiu că prezenţa mea la eveniment a surprins ceva lume, dar mulţumesc Victor pentru invitaţie şi a fost o onoare să fiu în zona hard rock:).

Au mai scris: Cristi, Criserb, Dan, Hoinaru, Mariciu

You may also like

#reloadedsmile
Bloggers Lan Party 1 în imagini (foto/video)
Sfaturi de Black Friday 2012
Nimeni nu scapă (fără emoţii) cu Vunk (concurs)
Citește articolul precedent:
Promoţii de Valentine’s Day şi Dragobete la TAROM şi Floria

Am intrat în februarie, luna cu 2 zile speciale dedicate iubirii - Valentine's Day pe model occidental, care se sărbătoreşte pe...

Închide