17
Dec
2013

ZorileStore.ro organizează o licitație umanitară cu încălțăminte recondiționată

ZorileStore.ro anunță încheierea campaniei „Refresh Yourself” cu o licitație umanitară; fondurile obținute sunt destinate copiilor cu o situație materială precară internați la Spitalul Municipal Mangalia.

În etapa inițială a campaniei, ZorileStore.ro a oferit bonuri valorice în valoare de 70 de lei, în schimbul unor perechi de încălțăminte mai vechi deținute de clienți; cele ce se aflau în stare bună au fost trimise artiștilor de la Shui Shooz, pentru a fi recondiționate și transformate din punct de vedere vizual. Încălțămintea pe care cei de la Shui Shooz și-au pus amprenta va fi scoasă la licitație, în perioada 17- 22 decembrie 2013, pe un tab dedicat pe canalul ZorileStore.ro de pe facebook.

Incaltaminte_Familia Luciu_I

Beneficiarii campaniei sunt 17 copii bolnavi (9 băieți și 8 fetițe), care necesită perioade de spitalizare îndelungate; aceștia urmează inclusiv cursurile școlare în regim de spitalizare. Copiii internați la Spitalul Municipal Mangalia provin din familii cu o situație financiară dificilă.

„Scopul acestei campanii este de a însenina viața unor copii care își petrec cea mai frumoasă perioadă a anului în spital. Încălțămintea scoasă la licitație nu trebuie privită ca o achiziție practică, ci ca un simbol al ajutorului pe care îl oferim unor copii care merită un zâmbet într-o perioada grea a vieții lor. Ne bucurăm că am avut alături atât de mulți susținători (clienți, personalități din showbiz-ul românesc și bloggeri).”

, a spus Adelina Oprea, Marketing Manager in cadrul ZorileStore.ro.

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei se numără Nicoleta Luciu, Adrian Sînă (cântăreț, Akcent) și Dorina Florea (prezentatoare, Știrile TVR 1). Nicoleta a donat din încălțămintea ei și a celor patru copii.

You may also like

Refresh yourself – schimbă-ţi vechii pantofi cu o pereche nouă şi contribuie la fericirea unor copii

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
LG 55EA9800 – televizorul cu ecran curbat şi tehnologia LG WRGB OLED

Pe 11 decembrie 2013, într-un cadru de sărbătoare, LG a lansat televizorul cu ecran curbat OLED (model 55EA9800) în premieră...

Închide